Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο τηλεοπτικός «Μαθιός» Δημήτρης Λάλος έχει κερδίσει φέτος το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την ερμηνεία του στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός», ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ο γυναικείος πληθυσμός έχει σχολιάσει κολακευτικά την εμφάνισή του μέσω των social media.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός: Ο τηλεοπτικός Μαθιός, Δημήτρης Λάλος, μάς συστήνει την σύζυγό του

Μπορεί - λόγω ρόλου - ο 43χρονος ηθοποιός να έχει ταυτιστεί με τα μαύρα πουκάμισα και τα πυκνά γένια του Κρητικού «Μαθιού», όμως, εάν ρίξουμε μια ματιά στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2012, θα δούμε έναν διαφορετικό Δημήτρη Λάλο χωρίς γένια, σχεδόν αγνώριστο. 

Εκείνη τη χρονιά, σε ηλικία 34 ετών, ο αγαπημένος ηθοποιός τιμήθηκε με το βραβείο Δημήτρης Χορν για τον ρόλο του Χοσεφίνο στην παράσταση «Λα Τσούνγκα» του Μάριο Βάργκας Λιόσα στη 12η Απονομή θεατρικού βραβείου «Δημήτρης Χορν».

Άλλωστε, ο Δημήτρης Λάλος έχει μια μακρά και πετυχημένη πορεία στο θέατρο στο οποίο αφοσιώθηκε ήδη από την ηλικία των 19 ετών τόσο ως ηθοποιός όσο και ως σκηνοθέτης.

Φέτος, παρά το απαιτητικό του πρόγραμμα λόγω των γυρισμάτων της σειράς «Σασμός», ο Δημήτρης Λάλος σκηνοθέτησε και πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Έκτορος Κάθαρσις» όπου παρουσιάζεται η Ιλιάδα του Ομήρου από τη σκοπιά του Έκτορα, ενώ παράλληλα, σκηνοθέτησε και την παράσταση, «Νιζίνσκι, Η προφητεία της φωτιάς», με πρωταγωνιστή τον Αντίνοο Αλμπάνη.

«Για έναν ηθοποιό είναι μεγάλο ευτύχημα να παίζει σε μια σειρά που προήλθε από βιβλίο», έχει δηλώσει ο Δημήτρης Λάλος για το ρόλο του στο «Σασμό», λέγοντας πως τον «ιντριγκάρουν οι ρόλοι που έχουν ένα δίπολο. Να είναι ο χαρακτήρας άγριος, αλλά να είναι και ευαίσθητος».

Το σίγουρο είναι ότι έχει γοητεύσει και το κοινό αφού δεν είναι λίγες οι φορές που η παράνομη σχέση του Μαθιού με τη Βασιλική έχει βάλει φωτιές στο Twitter.