Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την έναρξη του Survivor και ο Ατζούν Ιλιτζαλί με την ομάδα του βρίσκονται στην τελική φάση των συναντήσεων, προκειμένου να «κλειδώσουν» την ομάδα των Διασήμων για τον φετινό κύκλο. Όπως μάλιστα είδαμε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ANT1 οι δώδεκα Έλληνες celebrities, που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο έχουν βρεθεί κι αν δεν αλλάξει κάτι, τότε σε λίγες ημέρες θα μπουν στο αεροπλάνο.

Διαβάστε ακόμη: Μυριέλλα Κουρεντή - Γιάννης Χατζηγεωργίου: Η σκληρή τοποθέτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τις αποχωρήσεις τους

Η αλήθεια είναι πως δεν είδαμε κάποιο τεράστιο όνομα, ωστόσο οι περισσότεροι είναι λίγο πολύ γνωστοί. Αυτοί, λοιπόν, είναι οι: 

Βαλάντης (τραγουδιστής)

Λάμπρος Κωνσταντάρας (δημοσιογράφος)

Νότης Χριστοδούλου (διακοσμητής)

Θανάσης Βισκαδουράκης (ηθοποιός)

Βρισηίδα Ανδριώτου (μοντέλο)

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου (Influencer)

https://www.instagram.com/tv/CVxA7rAs1bw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Άρης Σοϊλέδης (ποδοσφαιριστής)

Σάκης Αρσενίου (τραγουδιστής)

Πελαγία (Μπέλλα) Καζολέα (μοντέλο)

Απόστολος Ρουβάς (σεφ)

Μυριέλλα Κουρεντή (ηθοποιός)

https://www.instagram.com/p/CS9DaKujP4h/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γιάννης Χατζηγεωργίου (ηθοποιός)

https://www.instagram.com/p/CTMjT2riXFS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με την εκπομπή του ANT1, οι Διάσημοι έχουν ήδη περάσει τα ψυχολογικά τεστ και έχουν κάνει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και είναι με τις βαλίτσες στο χέρι. 

Tέλος, να αναφέρουμε πως απ' ότι ακούσαμε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha, ο Ατζούν Ιλιτζαλί βρίσκεται και στην τελική φάση της επιλογής των φετινών Μαχητών