Μενού
  • Α-
  • Α+

Την έντονη ενόχλησή του εξέφρασε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από την κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» για τις αποχωρήσεις του Γιάννη Χατζηγεωργίου και της Μυριέλλας Κουρεντή από τις παραστάσεις στις οποίες επρόκειτο να συμμετέχουν προκειμένου να μπουν στο νέο κύκλο του Survivor που θα ξεκινήσει να προβάλλεται προσεχώς.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Λιάγκας: Δεν ξεπέρασε τον χωρισμό του - Η αμηχανία της Φαίης Σκορδά και ο διάλογός τους

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου επρόκειτο να παίξει στο πλευρό του Σπύρου Μπιμπίλα στην παράσταση «Σκρουτζ, the musical» και μιλώντας μέσω Skype στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, ο Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών είπε πως η αποχώρηση του νεαρού ηθοποιού έγινε η αφορμή να αλλάξει η ημερομηνία της πρεμιέρας.

«Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει ένα τρέιλερ μιας παράστασης που θα πρωταγωνιστώ εγώ και θα ανέβαινε στις 12 Δεκεμβρίου, αλλά λόγω  της αποχώρησης του Γιάννη Χατζηγεωργίου μετατέθηκε και θα πάει στις 17 του μήνα. Ο Γιάννης έχει φύγει. Εγώ διαφωνώ με όλες τις αποχωρήσεις. Ξεκινήσαμε με αυτή του Άρη Σερβετάλη, τώρα έχουμε την αποχώρηση του Γιάννη και έχουμε - όπως μαθαίνω - και την αποχώρηση της Μυριέλλας Κουρεντή από άλλο θέατρο για να πάνε στα ριάλιτι.

Αυτό πληροφορήθηκα εχθές για την Μυριέλλα Κουρεντή, αν την πάρετε τηλέφωνο θα μάθετε, δεν μπορώ να μιλάω για άλλους ανθρώπους. Προσωπικά, διαφωνώ με όλα τα ριάλιτι που εξευτελίζουν ανθρώπους και διαφωνώ και με τον Γιάννη που τον αγαπάω πάρα πολύ και συνεργαζόμαστε πάρα πολύ στα φιλανθρωπικά και τρέχει. Είναι ένα εξαίρετο παιδί που όμως, αυτή τη στιγμή κάνει κάτι που θεωρώ απαράδεκτο και για το σωματείο και για εμένα προσωπικά. Δε θεωρώ σωστό οι ηθοποιοί να φεύγουν από τις θέσεις τους.

Σέβομαι τα οικονομικά των ανθρώπων γιατί μόνο για τα οικονομικά γίνεται. Είναι άλλη παράμετρος το οικονομικό. Αν υπήρχαν συμβολικές συμβάσεις ισχυρές που δεν μπορούμε να κάνουμε, δε θα φεύγανε τόσο εύκολα οι ηθοποιοί από τα συμβόλαιά τους γιατί θα είχαν ποινικές ρήτρες. Ζούμε σε μια χαώδη κατάσταση που ο καθένας φεύγει όποτε θέλει από μια παράσταση. Για την τσέπη τους είναι σωστό, για το θέατρο ως έννοια είναι λάθος», επεσήμανε ο Σπύρος Μπιμπίλας.  

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου έδωσε - μέσω τηλεφώνου την απάντησή του πάλι μέσα από «Το Πρωινό»: 

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν με θεωρεί έντιμο άνθρωπο. Βεβαίως, είναι λάθος να αφήνεις μια παράσταση και να αφήνεις ξεκρέμαστο έναν θίασο που αγωνιά και προσπαθεί να βγάλει ένα θεατρικό έργο. Δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό, τις αποφάσεις μου τις έχω πάρει.

Οφείλω ως επαγγελματίας να τηρώ το λόγο μου και για αυτό αισθάνομαι πολύ άσχημα όταν επέλεξα να μην είμαι στο συγκεκριμένο έργο. Δέχομαι ότι τους δυσκόλεψα, αλλά δεν τους κρέμασα. Είναι η πρώτη φορά που το κάνω αυτό».

Με την πρωινή εκπομπή του ANT1 επικοινώνησε τηλεφωνικά και η νεαρή ηθοποιός Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία είπε χαρακτηριστικά: 

«Με τον Σπύρο έχω συνεργαστεί και εγώ και νομίζω ότι ξέρει τι παιδί είμαι, έχω δείξει τι άνθρωπος είμαι και δεν θα παρατούσα ποτέ μια θεατρική παράσταση. Έχει άδικο όσον αφορά στο κομμάτι ότι δεν παράτησα κάποια παράσταση. Έκανα μια πολύ σοβαρή συζήτηση πολύ πριν αποφασίσω τι θα κάνω τελικά. Δεν κρέμασα κανέναν, μίλησα με το σκηνοθέτη μου και τον παραγωγό και βρήκαν αντικαταστάτρια».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA