Στο επόμενο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ANT1 «Αγριες Μέλισσες» το βράδυ της Τρίτης (14/12) ο Νικηφόρος προσπαθεί να πάρει πίσω τη θέση του στη νομαρχία, αλλά τον τελικό λόγο θα τον έχει ο Δούκας.
Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες Spoiler: Δολοφονική επίθεση εναντίον του Λάμπρου - Καταρρέει η Ελένη
Στο δικαστήριο η εμφάνιση μιας γυναίκας θα δυσχεράνει ακόμα περισσότερο τη θέση του Λάμπρου, ενώ η κατάθεση του Ακύλα θα πάρει μια απρόσμενη τροπή.
Ο Ζάχος αναλαμβάνει να μάθει τον ρόλο των Αβάντων στη δολοφονία του Ορφανίδη και των συντρόφων του. Η Ζωή παίρνει μια παράτολμη απόφαση για να βοηθήσει τον Λευτέρη. Η Πηνελόπη θα δεχτεί μια επίσκεψη από έναν άγνωστο άντρα που θα ταράξει τα νερά.
Η Ασημίνα κι ο Πέτρος προτείνουν μια ριψοκίνδυνη λύση για την αθώωση του Λάμπρου, αλλά βασική προϋπόθεση είναι να συμμετέχει όλο το Διαφάνι. Θα τα καταφέρουν;
Άγριες Μέλισσες, κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:15 στον ΑΝΤ1.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.