«Είναι αδιανόητο αυτό που βιώνω» είπε ο Γιάννης Σερβετάς μιλώντας σε έντονο ύφος στην κάμερα της εκπομπής του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», μετά και τις καταγγελίες, που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα και αφορούν τον επί χρόνια στενό συνεργάτη του στο Ράδιο Αρβύλα, Στάθη Παναγιωτόπουλο.
Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι λέει ο ακτιβιστής που δημοσιοποίησε την ιστορία για τον συμπαρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα»
«Δεν έχω να πω τίποτα ρε παιδιά, δύο μέρες τα λέμε. Δεν το έχουμε ξεπεράσει, είμαστε σοκαρισμένοι. Μιλάμε δύο μέρες συνέχεια στην τηλεόραση, τα είπαμε όλα. Είναι αδιανόητο αυτό που βιώνω. Έχω βιώσει κηδείες, στεναχώριες, αλλά αυτό που βιώνω είναι φοβερό. Μου βγαίνει σε θυμό», ήταν τα λόγια του Γιάννη Σερβετά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως αποκάλυψε ο Χρήστος Κιούσης μέσω του προσωπικού του blog στο Gazzetta, η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα θα αναλάβει την πλήρη στήριξη της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου.
- Καιρός: Έρχεται βίαιη φθινοπωρινή εισβολή - Πότε «χτυπά» την Ελλάδα ο «δολοφόνος του καλοκαιριού»
- Απάντησε ο Ρέμος για τον σάλο με τη συναυλία και τον Μ.Αλέξανδρο - «Πού να το φανταστώ»
- Μυστήριο με τα οστά που βρέθηκαν στην Κυψέλη: Οι αρχές θα «ξεψαχνίσουν» φάκελο με εξαφανισμένα πρόσωπα
- Πέθανε ξαφνικά στα 22 της η «Μις Αυστρία» Λουτσία Σίσιτς - Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε από παιδί
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.