Μενού
  • Α-
  • Α+

Με πολύ τραγούδι, χορό και λάμψη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ο μεγάλος τελικός του J2US στον Alpha. Στην παρουσίαση βεβαίως βρέθηκε για άλλη μια φορά ο Νίκος Κοκλώνης ενώ στην κριτική επιτροπή η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Σταμάτης Φασουλής και… από το σπίτι της ελέω κορονοϊού η Δέσποινα Βανδή. Παράλληλα, σε μια γκεστ εμφάνιση, στην επιτροπή έδωσε το παρών στο πλατό ο Νίκος Αλιάγας.

Οσον αφορά το διαγωνιστικό μέρος του τελευταίου J2US, ο Μαρίνος Κόνσολος με την Ελένη Δήμου, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με την Κατερίνα Λιόλιου και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με τον Σταν (καθώς ο παρτενέρ της, Χάρης Βαρθακούρης είναι θετικός στον κορονοϊό) προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να εντυπωσιάσουν τόσο την επιτροπή όσο και το τηλεοπτικό κοινό. Και αυτό γιατί η κορυφή θα είχε το όνομα ενός μόνο μη επαγγελματία επωνύμου μαζί βεβαίως με τον επαγγελματία παρτενέρ του. Ποιο όμως θα ήταν αυτό;

Υστερα από έξι γεμάτες και πλέον κεφάτες ώρες, ήρθε η ώρα ο Νίκος Κοκλώνης να ανακοινώσει το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι, λοιπόν, νικητές στο φετινό σόου αναδείχθηκαν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Κατερίνα Λιόλιου!