Η θερμοκρασία ανεβαίνει κυριολεκτικά και μεταφορικά στο επεισόδιο του Survivor που θα προβληθεί το βράδυ της Κυριακής (9/1) από τον ΣΚΑΪ, όπως μαρτυρά το spoiler με το τρέιλερ.
Διαβάστε ακόμη: Survivor - Μυριέλλα Κουρεντή: «Ο Βαλάντης μου αποκάλυψε ποιος κρύβεται πίσω από την ψηφοφορία εναντίον μου»
Ο Γιώργος Κατσαούνης δεν έχει κρύψει τον έρωτά του για τη Μυριέλλα Κουρεντή ήδη από τις αρχές του παιχνιδιού και στο αποψινό επεισόδιο οι δυο τους ανταλλάσσουν μπροστά στην κάμερα ένα φιλί στο στόμα μετά το τέλος του αγωνίσματος.
Αυτή η εξέλιξη, όμως, δε θα αρέσει καθόλου στον Βαλάντη, ο οποίος στο Συμβούλιο θα κάνει λόγο για «ερωτοτροπίες», προκαλώντας την έκρηξη της Μυριέλλας Κουρεντή και αντιδράσεις από πολλούς συμπαίκτες τους.
- Ο Χάρης Δούκας στο Reader: «Θέλουμε να μιλάει όλη η Ευρώπη για το Final Four της Αθήνας»
- Καραβάτου και Φερεντίνος το νέο δίδυμο του Studio 4; Το παρασκήνιο της απρόσμενης απόφασης
- Αλέξης Τσίπρας: Οι νέοι μαντεύουν το όνομα του κόμματός του και εκείνος μάλλον δίνει... σπόιλερ
- Όταν η Νέα Υόρκη γέμισε από οσμή αερίου όπως η Αθήνα - Πού οφειλόταν τελικά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.