Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του Mega «η Γη της Ελιάς» το βράδυ της Δευτέρας (10/01) οι δύο ληστές που μπήκαν στο σπίτι του Ιάκωβου τρέπονται σε άτακτη φυγή και το ανθρωποκυνηγητό ξεκινά.
Διαβάστε ακόμη: Απαράδεκτοι: Ποιος ήταν ο αρχικός τίτλος της σειράς - Το αποκάλυψε ο Τζώνη Καλημέρης
Ο Στέφανος με τη Μυρτάλη τσακώνονται λόγω της Ιουλίας και ο Στέφανος πηγαίνει στο πατρικό του για να κοιμηθεί. Μετά από την γκάφα της Άννας, ο Στάθης είναι πεπεισμένος ότι η Βασιλική παντρεύεται κι αρχίζει να ψάχνει όπου μπορεί για να μάθει περισσότερα. To πάθος τού Ανέστη για την Ελένη φουντώνει, ενώ εκείνη κρατά ακόμα απόσταση «ασφαλείας» για ευνόητους λόγους.
Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος πηγαίνει στο μαγαζί της Μαρίνας και της μιλά σκληρά για όσα έγιναν με τον Μάνο. Η Αθηνά ταράζεται όταν μαθαίνει για τη απόπειρα ληστείας και επισκέπτεται τον Ιάκωβο στο σπίτι του, όπου κάνουν μια μεγάλη συζήτηση κι έρχονται ακόμα πιο κοντά.
Ο Ισίδωρος γίνεται διεκδικητικός και αναγκάζει την Ιουλία να διαλέξει ανάμεσα σε αυτόν και στον Ιάκωβο για το ποιος θα τη συνοδεύσει νύφη στην εκκλησία. Μια αιμορραγία τρομάζει τη Βασιλική και τον Φίλιππο.
«Η Γη της Ελιάς» κάθε Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στο Mega.
- Οι μοιραίες παραλείψεις και τα ερωτήματα για την ασφάλεια στη Βιολάντα: Συνεχίζεται η προανάκριση
- Εντοπίστηκε πιθανώς κατοικήσιμος πλανήτης 150 έτη φωτός μακριά, αλλά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα
- Η παρεξήγηση στο γκολ του Ολυμπιακού για το 1-2: Γιατί ζήτησαν «συγγνώμη» Τσικίνιο και Κοστίνια
- Χώρισε η Έλενα Τσαγκρινού: «Είναι κάτι που πληγώνει»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.