Μενού
  • Α-
  • Α+

Το χαμένο μαγιό του Γιώργου Χρανιώτη από το Survivor του 2017 ισχυρίζεται ότι βρήκε η Σοφιάννα  η οποία περιχαρής δήλωσε στην κάμερα: «Μετά από τέσσερα Survivor το μαγιό του Χρανιώτη το βρήκα εγώ! Ήταν καρμικό. Μου άρεσε σαν παίκτης. Θα σου το δώσω μόλις επιστρέψω στην Ελλάδα. Κράτα γερά. Ελπίζω μόνο να μην έχεις παχύνει»! Βέβαια, αυτό που δεν έγινε γνωστό είναι το πώς βρέθηκε το μαγιό τόσα χρόνια μετά και, μάλιστα, σε τόσο καλή κατάσταση αλλά αυτά είναι, μάλλον... λεπτομέρειες.

Όπως ήταν φυσιολογικό οι αντιδράσεις στο Twitter ήταν επικές, από την επίκληση της Αγγελικής Νικολούλη που… «ενοχλήθηκε» από το εύρημα μέχρι την παράκληση στον Ατζούν Ιλιτζαλί να ξαναπροβάλλει το reality του 2017 για να ανέβει η τηλεθέαση!

https://twitter.com/gkapsokavadi/status/1481372825969733633?ref_src=twsrc^tfw

Τι απάντησε ο Γιώργος Χρανιώτης

Αργά τη νύχτα, πάντως, ήρθε η... επίσημη διάψευση από τον Γιώργο Χρανιώτη ο οποίος ξεκαθάρισε πως αυτό που βρέθηκε δεν είναι το μαγιό του. 

Όπως έγραψε, το μαγιό τύπου σπίντο που βρήκε η Σοφιάννα δεν του ανήκει. «Με τιμάτε που μετά από μια πενταετία συνεχίζεται η αναζήτηση του μαγιό μου σε υπερατλαντικό επίπεδο αλλά να σας κατευθύνω κάπως αν μου επιτρέπετε. Παιδιά! Ψάχνουμε μαγιό τέτοιου τύπου και όχι σπίντο! Καλή αναζήτηση» έγραψε δείχνοντας την «κολεξιόν» από μαγιό-βερμούδες που φοράει.