Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του Mega «η Γη της Ελιάς» το βράδυ της Δευτέρας (17/01) ο Στάθης αδυνατεί να πιστέψει πως έχασε την Ιουλία οριστικά και συγκρούεται με τον Ισίδωρο, ο οποίος τον προειδοποιεί σε έντονο ύφος να κρατηθεί πια μακριά της.
Διαβάστε ακόμη: Η Γη της Ελιάς - Spoiler: Οι πρώτες εικόνες από τον γάμο Ιουλίας και Κουράκου - Σε ποιον ξεσπά ο Στάθης
Την ίδια ώρα, ο Γιώργης και η Ιουλία ταξιδεύουν στο Παρίσι για το γαμήλιο ταξίδι τους. Η Μαργαρίτα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει πως ο Θεοδόσης ξαναμπήκε στη ζωή της, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμη να συγκατοικήσει μαζί του. Ο Θεοδόσης, από την άλλη, σκέφτεται να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στην περιοχή και ψάχνει χώρο για να ανοίξει ταβέρνα. Η επιστροφή της Μέλπως διαταράσσει τις ισορροπίες ανάμεσα στη Χάιδω και τον Λυκούργο, καθώς η Χάιδω ζηλεύει και δεν νιώθει άνετα με την παρουσία της.
Ο Στέφανος διανυκτερεύει στο πατρικό του, γεγονός που κάνει έξαλλη τη Μυρτάλη και το ζευγάρι καβγαδίζει έντονα. Η Ισμήνη και η Μυρτάλη μπαίνουν ενεργά στην παραγωγή των προϊόντων τους, με τον Κωνσταντίνο να τις στηρίζει σε κάθε βήμα. Η εμμονή του Αλέξη με τη Μυρτάλη και οι φαντασιώσεις του για εκείνη, αρχίζουν να τον οδηγούν σε επικίνδυνα μονοπάτια.
«Η Γη της Ελιάς» κάθε Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στο Mega.
- Η Βαλέρια Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τις τρομερές ομοιότητες
- Έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες - Τέσσερις ώρες κατέθεταν
- «Δεν διέθετε lane assist» λέει ο δικηγόρος της εταιρίας ενοικίασης του βαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ
- Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε η υποψήφια βουλεύτρια Αριστέα Καζάκου σε ηλικία 40 ετών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.