Η Νικολέττα Ράλλη προχώρησε σε μια αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής Αυτό είναι Σαββατοκύριακο στο Open με αφορμή συζήτηση για τα social media, λέγοντας πως στο παρελθόν κάποιος είχε χακάρει το κινητό της και έκλεψε φωτογραφίες της από προσωπικές στιγμές της.
Διαβάστε ακόμη: Νικολέττα Ράλλη για Κωνσταντίνο Τζούμα: «Δεν υπάρχει το "δεν σας επιτρέπω", υπάρχει το "κόψτε τον"»
Μάλιστα, η ίδια απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος:
«Κάποια στιγμή είχα ένα πρόβλημα, μου είχαν χακάρει το κινητό και μου είχαν πάρει φωτογραφικό υλικό. Δεν το έχω πει ποτέ αυτό δημόσια. Όταν πήγα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μου είχε πει ο αστυνομικός: Επειδή αυτή τη στιγμή, δυστυχώς, προέχουν θέματα, όπως παιδεραστία ή παιδική πορνογραφία, να ξέρεις ότι στα επόμενα δύο χρόνια δεν θα υπάρχει γυναίκα από τις νέες γενιές που δεν θα έχει βρει κάπου υλικό ή φωτογραφία που να αφορά προσωπική της στιγμή», ανέφερε η Νικολέττα Ράλλη.
- Δεν ήταν τυχαίο το τροχαίο των οπαδών του ΠΑΟΚ: Τράκαραν στον «δρόμο του θανάτου» της Ρουμανίας
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Το «καρφί» Λιάγκα για Καλημέρα Ελλάδα: «Δεν οφείλεται σε μας η καθυστέρηση, αλλά στην προηγούμενη εκπομπή»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.