Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα κόντρα φαίνεται να ξεκινά στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, με τον Γιώργο Κατσαούνη να πετά «δηλητηριώδεις» ατάκες για τον νέο παίκτη των Διασήμων, Αρη Σοϊλέδη. Όπως υποστήριξε ο ίδιος, δεν εντυπωσιάστηκε και πολύ ενώ τον πείραξε ιδιαίτερα που είδε ότι ο ποδοσφαιριστής έδειξε ότι έχει αρχηγικές τάσεις και... «θα του κοπεί η μαγκίτσα...

Ο Άρης Σοϊλέδης, ναι μεν καλός, ναι με κέρδισε παρόλο που έχω εμπειρία στους στίβους. Δεν με εντυπωσίασε γιατί τον έβλεπα στον πάγκο ότι είχε ηγετικές τάσεις. Είναι σχεδόν σαν τον Πιλίδη, σχεδόν, αλλά δεν είναι Πιλίδης. Ο Πιλίδης είναι ένα άλλο κομμάτι, τέλειο ήθος. Ενώ είναι αρχηγόπουλο, δεν το έπαιξε ούτε μια φορά αρχηγόπουλο», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κατσαούνης μιλώντας στην κάμερα.

«Ο Άρης Σοϊλέδης έχει αρχηγικές τάσεις σαν τον Άρη τον Θεό του πολέμου. Το είδες; Δεν ξέρει όμως ότι ο Άρης ο Θεός του πολέμου είχε χάσει από την Αθηνά; Είχε αρχηγικές τάσεις και αυτό δεν είναι καλό. Θα του κοπεί η μαγκίτσα...», είπε λίγο μετά σε συζήτηση που είχε με τον συμπαίκτη του, Σάββα Κάλφα.