Η Ελισάβετ, μια, όπως δήλωσε η ίδια, ερασιτέχνης μαγείρισσα από την Εύβοια, μητέρα δυο μικρών παιδιών, έχει μεγάλη αγάπη για τη μαγειρική και έβαλε τα δυνατά της αυτήν την αγάπη να τη μεταφέρει και στο πιάτο που παρουσίασε στους κριτές του MasterChef.
Προσπάθησε, αγχώθηκε και τελικά κατάφερε να παρουσιάσει ένα πιάτο που άρεσε στους κριτές αλλά κυρίως ενθουσίασε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ο οποίος λάτρεψε το πιάτο της και της είπε ότι ήταν από τα πιο όμορφα πιάτα που έχει δει ως τώρα στο MasterChef.
«Το bootcamp είναι πολύ απαιτητικό αλλά εσύ δε θα χρειαστεί να βάλεις τα δυνατά σου! Σου δίνω το golden pin μου. Το κράταγα για ένα νόστιμο πιάτο και για κάποιον που θα ένιωθα ότι το θέλει πάρα πολύ! Καλωσόρισες στο σπίτι του MasterChef!» είπε τότε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξαφνιάζοντας την Ελισάβετ.
Ανάλογα ήταν τα σχόλια που άκουσε η Ελισάβετ και από τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη.
- Βίντεο ντοκουμέντο: Οδηγοί μηχανών πιάστηκαν στα χέρια πάνω στη διάβαση τρένων
- Ελεγκτής στα ΜΜΜ ζητούσε 20 ευρώ για να μην κόψει κλήση σε πολίτες και μετά... πήρε προαγωγή
- Το ευρωπαϊκό διήμερο Μητσοτάκη, το ύψος του πακέτου της ΔΕΘ και οι 30άρηδες στα ψηφοδέλτια
- Λαγοκέφαλοι: Ο πραγματικός κίνδυνος δεν αφορά τις επιθέσεις σε λουόμενους
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.