Μία από τις μακροβιότερες εκπομπές της ΕΡΤ1, τα «Προσωπικά» με την Ελενα Κατρίτση, ρίχνουν αυλαία μετά από 14 χρόνια. Το τέλος της εκπομπής έρχεται μετά από απόφαση της ίδιας της παρουσιάστριας που εξέφρασε την επιθυμία της στους ιθύνοντες του καναλιού.
Σύμφωνα με το MEGA, η Έλενα Κατρίτση, από τις αρχές του Δεκέμβρη έκανε γνωστό στους υπευθύνους της ΕΡΤ πως δεν θα συνεχίσει την εκπομπή της, μετά την ολοκλήρωση της προβολής των 16 φετινών επεισοδίων των «Προσωπικών». Αξίζει να σημειωθεί ότι η δημοσιογράφος τα 14 αυτά χρόνια που κάνει την εκπομπή κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό και χάρισε μοναδικές τηλεοπτικές εξομολογήσεις από πρόσωπα που μιλούν σπάνια αλλά και αξιόλογα αφιερώματα σε σημαντικούς ανθρώπους.
- 11η Σεπτεμβρίου: Πώς μέσα σε λίγες ώρες άλλαξε για πάντα ο κόσμος
- Κασιδιάρης: Τα 5 σενάρια για την επιστροφή στη Βουλή και ο «γρίφος» του Αρείου Πάγου
- Τα πρότζεκτ που δεν πρόλαβε να υλοποιήσει ο Γιώργος Μαζωνάκης: Οι εμφανίσεις και το νέο τραγούδι
- Ο εκνευρισμός Μητσοτάκη με Φλωρίδη-Άδωνι, το reunion Κώστα και Αμάλ και οι καπετάνιοι του Τσίπρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.