Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του Ατζούν στο περσινό Survivor πήγε «Super Κατερίνα» για να σχολιάσει τα τεκταινόμενα στον Αγιο Δομίνικο. Η Κατερίνα Καινούργιου κάποια στιγμή σχολίασε τα μόνιμα βαμμένα χείλη της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου στο reality επιβίωσης, με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να παραδέχεται πρώτη φορά ότι είχε κάνει τατουάζ στα χείλη της πριν μπει στο Survivor.
«Είχα κάνει τατουάζ στα χείλη μου για να φαίνονται βαμμένα. Εντάξει, αυτό φεύγει σε έξι μήνες. Περίγραμμα και χρώμα είχα βάλει» αποκάλυψε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην Καινούργιου.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.