Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις τελευταίες εβδομάδες η αγαπημένη ηθοποιός, Μαρία Πρωτόπαππα, η τηλεοπτική Μαρίνα της σειράς Σασμός, έχει καθηλώσει ξανά και ξανά το κοινό με την ερμηνεία της μετά τη δολοφονία του Πετρή από το χέρι του Αστέρη με την ηθοποιό να αποθεώνεται επανειλημμένα στο Twitter.

Διαβάστε ακόμη: Δανάη Παππά: Έριξε τη «βόμβα» της για το Σασμό - «Έρχονται κι άλλες απώλειες»

Την Κυριακή (6/2) η Μαρία Πρωτόπαππα εξήγησε στη Ναταλία Γερμανού στο πλατό της εκπομπής Καλύτερη δεν γίνεται πως πηγή έμπνευσης για την ερμηνεία της ήταν τόσο η μητέρα του Παύλου Φύσσα όσο και μία αγαπημένη κυρία από το περιβάλλον της, η οποία στο παρελθόν σε νεαρή ηλικία έχασε επίσης το γιο της.

«Ισχύει ότι εμπνεύστηκα για την ερμηνεία μου από τη μητέρα του Παύλου Φύσσα. Δεν ήταν το μόνο μου μοντέλο, με την έννοια της τεχνικής της δουλειάς μου. Μου αρέσει να παίρνω από αληθινούς ανθρώπους γιατί η μυθοπλασία έχει αξία για μένα και η δική μου δουλειά έχει αξία, όταν έρχεται από τη ζωή και επιστρέφει στη ζωή την πραγματική και στους ανθρώπους. Είχα μια εμπειρία μιας πολύ αγαπημένης μου κυρίας, που δεν είναι πλέον στη ζωή, η οποία έχασε πολύ νέα τον γιο της», είπε εμφανώς συγκινημένη η Μαρία Πρωτόπαππα.

«Είχα την αγαπημένη μου Μαρία στο μυαλό μου και μαζί την κ. Φύσσα και τόσες άλλες γυναίκες που δεν έχει νόημα να τις ονομάσω. Βέβαια, τον τρόπο της αντιμετώπισης τον εμπνεύστηκα και από μια ιστορία που μου είπε η κ. Γκίκα και προσπάθησα να "μαγειρέψω" κάποιες αληθινές ιστορίες μαζί, για να βρω τον τρόπο με τον οποίο θα αντιδράσω σε όλο αυτό. Είναι ένα ρίσκο. Είχα επιλογές, ένα plan a, b, c. Πάντα έχω σε δύσκολες στιγμές τέτοια. Έκανα το γύρισμα με την αγαπημένη μου σκηνοθέτη στη σειρά, τη Ζωή Φίλιππα που για μένα η ευαισθησία της και ο τρόπος που στέκεται στα πράγματα κάνουν τη διαφορά», εξήγησε η τηλεοπτική Μαρίνα.