Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη γνωρίσαμε ως Θεοδώρα στη σειρά Σασμός του Alpha. Ο λόγος για την Δανάη Παππά, η οποία τον τελευταίο καιρό απολαμβάνει την τηλεοπτική της επιτυχία, ενώ την Τρίτη (1/2) την είδαμε να κάθεται και στον καναπέ του «Στούντιο 4», όπου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Διαβάστε ακόμη: Ορφέας Αυγουστίδης: Την πρώτη μέρα που παίξαμε μαζί με τη μητέρα μου στο «Σασμό» αποσυντονιστήκαμε

Η ηθοποιός αρχικά μίλησε για τη δύσκολη σκηνή μετά το θάνατο του Πέτρου Βρουλάκη, «δυσκολεύτηκα στη σκηνή στο γάμο. Από την ώρα που το διάβασα, σκεφτόμουν πάρα πολύ πώς θα γίνει. Ήταν πολύς κόσμος από κάτω. Δεν είχα ξανακάνει κάτι τέτοιο και μου άρεσε πάρα πολύ. Αυτός ο ρόλος έχει τόσες πολλές εναλλαγές, που με βοηθάει να εξελιχθώ και εγώ. Η σκηνή βγήκε με τη μία. Δεν είχαμε και πάρα πολύ χρόνο. Δεν χρειάστηκε πάλι να περάσω όλο αυτό με τα κλάματα και τις φωνές».

Παράλληλα, έριξε και τη «βόμβα» της για τη συνέχεια στον Σασμό. «Είμαστε καμιά εικοσαριά επεισόδια μπροστά. Δεν είναι καθόλου αναμενόμενο αυτό που έρχεται. Πέρασε έναν ήδη μεγάλο χαμό η Θεοδώρα και θα έρθουν κι άλλοι μπορώ να πω. Κι άλλες απώλειες. Μπορεί να είναι κι από άτομα που δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Από άτομα που θα έρθουν. Υπάρχουν πιθανότητες να μείνει και έγκυος η Θεοδώρα», είπε η Δανάη Παππά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA