Στο επόμενο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ANT1 «Αγριες Μέλισσες» το βράδυ της Τρίτης (8/2) ο Κωνσταντής είναι στο νοσοκομείο και η Δρόσω βρίσκεται αντιμέτωπη με τη Μυρσίνη και τον Δούκα.
Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Δούκας και Μυρσίνη ξανά μαζί - Ποιο τραγικό γεγονός θα ενώσει το ζευγάρι
Ο Μελέτης υποψιάζεται τον Ακύλα για τη δολοφονική επίθεση εναντίον του Κωνσταντή, ενώ ο Πέτρος μαζεύει πληροφορίες από μια απρόσμενη πηγή στην Αθήνα.
Όλοι είναι ανάστατοι με τα νέα σχέδια του Ακύλα και προσπαθούν να αποφασίσουν αν θα συμμαχήσουν με τον Δούκα. Ο Νικηφόρος ρωτάει την Ασημίνα τον λόγο που τον αποφεύγει και συγκρούεται με τη Ρένα.
Ο Άλκης Σαραντόπουλος αποκαλύπτει στην Ουρανία την αλήθεια για την κατάσταση των επιχειρήσεών του. Ο Ακύλας παίζει το τελευταίο του χαρτί για να πείσει τη Ζωή να επιστρέψει, ενώ η Ελένη ανακαλύπτει παράνομες εφημερίδες μέσα στο σπίτι. Η Βιολέτα δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από το παρελθόν.
Άγριες Μέλισσες, Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:15 στον ΑΝΤ1.
- Ένταση μεταξύ Αναστασοπούλου και Πορτοσάλτε: «Να τους καλέσεις στις εκπομπές σου και να τους ρωτήσεις, όχι εδώ»
- Συγκινεί ο Σάκης Αρναούτογλου: Το «ευχαριστώ» και η παράκληση στη μνήμη της μητέρας του
- Μηνυτήρια αναφορά για την τραγωδία στη «Βιολάντα»: Έρευνα για ευθύνες κράτους, και ιδιωτών
- Πώς θα γίνει η υποδοχή των επτά σορών από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο «Μακεδονία» - Η πομπή στην Τούμπα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.