Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του Mega «η Γη της Ελιάς» το βράδυ της Τρίτης (15/2) ο Αλέξης μιλά στη Μαργαρίτα για το περιστατικό με τους δυο τύπους που τον απείλησαν προκειμένου να τους πει πού βρίσκεται ο Θεοδόσης.
Διαβάστε ακόμη: Άγιος Παΐσιος - Mega: Χτύπησε κόκκινο η τηλεθέαση - Μέχρι και 38,4% σε τέταρτο
Εκείνη τρομοκρατείται, ενώ ακόμα δεν ξέρει τι περιμένει και την ίδια. Στο μεταξύ, ο ένας μετά τον άλλον, διάφοροι άνθρωποι της ζητούν να τους αποζημιώσει για τις εκκρεμότητες που άφησε πίσω του ο Θεοδόσης. Η Μαργαρίτα, πελαγωμένη, αναγκάζεται να ζητήσει τη νομική συμβουλή του Λυκούργου.
Ο Κουράκος καλεί τον Ανέστη στο Τμήμα και του κάνει ερωτήσεις για τη ληστεία, αλλά τα στοιχεία εναντίον του δεν επαρκούν και αναγκάζεται να τον αφήσει ελεύθερο. Ο Ανέστης, όμως, δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα. Ολοκληρώνει το σχέδιό του και εκτελεί τον ύποπτο έξω από το Αστυνομικό Τμήμα.
Ο Κουράκος επεμβαίνει και τρώει μια σφαίρα στο στήθος. Οδηγείται στο νοσοκομείο και τον βάζουν στο χειρουργείο, ενώ όλοι αγωνιούν για τη ζωή του και η Ιουλία καταρρέει. Η Χάιδω κάνει άλλη μια προσπάθεια να προσεγγίσει τον Στάθη και να τον πείσει να δεχθούν τη Βασιλική, αλλά οι Καπερνάροι εξακολουθούν να κρατούν πολύ σκληρή στάση.
«Η Γη της Ελιάς» κάθε Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στο Mega
- 2 αποδείξεις από το «Βρώμικο '89»: Πόσες δραχμές θέλαμε για ένα τραπέζι στις διακοπές και μπεργκεράκι;
- Ομπρέλες μόνο για μωρά και παππούδες: Μία παραλία στη Σαρδηνία το «ξεχείλωσε» με τους κανόνες
- Ο Τραμπ κομπάζει για την «μυστική αποστολή» για να μείνει ανοιχτό το Ορμούζ αλλά οι NYT τον προσγειώνουν
- Το πικρό και μοναχικό «φινάλε» της Σαπφώς Νοταρά – Ήταν νεκρή δύο ημέρες όταν την βρήκαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.