Μενού
  • Α-
  • Α+

Το τέλος της σημερινής εκπομπής των Ράδιο Αρβύλα ήταν διαφορετικό. Όπως ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης, ένας καλός τους φίλος και συνεργάτης από τη Θεσσαλονίκη άφησε την τελευταία του πνοή νικημένος από τον κορονοϊό. «Σήμερα είναι μια παράξενη ημέρα για εμάς στο Ράδιο Αρβύλα γιατί χάσαμε έναν φίλο, ένα δικό μας άνθρωπο. Το περιμέναμε τις τελευταίες ημέρες. Ο Βασίλης Δέλλιος που είναι στο σήμα της εκπομπής και θα τον έχουμε πάντα μαζί. Ένα απίστευτο παιδί που είμαστε χρόνια μαζί από το Κομφούζιο» είπε ο Αντώνης Κανάκης

«Δεν ήταν από αυτούς που πρόσεχε πολύ τον εαυτό του αλλά τελευταία, επειδή ένα θέμα υγείας τον οδήγησε στους γιατρούς, μπήκε και έκανε ένα ολικό ρεκτιφιέ κι ήμασταν ιδιαίτερα χαρούμενοι. Όμως στην πορεία δυστυχώς έτυχε κι άρπαξε τον κορονοϊό και του έδωσε τη χαριστική βολή σε μια στιγμή που τον βρήκε αδύναμο κι ευάλωτο. Είναι ιδιαίτερα φίλος του Γιάννη Σερβετά και συνεργάτης στη ραδιοφωνική εκπομπή. Έδωσε μια εντολή στον Γιάννη. Μόλις φύγω για "διακοπές", συνεχίστε να γελάτε» είπε συγκινημένος ο Αντώνης Κανάκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA