Μια ήπια αδιαθεσία ένιωσε κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής «Super Κατερίνα» η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια την ώρα προβολής της συνέντευξης του Νίκου Κουρή φάνηκε να δακρύζει και αμέσως μετά θέλησε να διευκρινίσει τι ακριβώς συνέβη.
«Εχω δακρύσει συγγνώμη. Όχι για το θέμα», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Έχω ζαλιστεί λίγο απότομα. Εντάξει θα μου περάσει. Είναι μέρες που οι γυναίκες βρισκόμαστε στις δύσκολες ημέρες του μήνα και μας πιάνουν… Γι’ αυτό δάκρυσα. Συγγνώμη».
Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: Καβγάς με τον δήμαρχο Πύργου για την παράσταση με τον Παύλο Χαϊκάλη
Η Κατερίνα Καινούργιου συνέχισε να μην αισθάνεται καλά, αλλά προχώρησε με τη ροή της εκπομπής.
Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα
- Η μακρά λίστα με τους 36 κατηγορούμενους στη δίκη για τα Τέμπη: Ποιοι αντιμετωπίζουν ισόβιες ποινές
- To Πηγάδι του Διαβόλου δεν ξεχνά: Όταν το 1978 έγινε θανάσιμος λαβύριθνος για τρεις άλλους δύτες
- Γιατί το 1923 δεν γεννήθηκε κανένας Έλληνας για 13 ημέρες; Η απίστευτη ιστορία
- Η Θεσσαλονίκη πέφτει στα χέρια των Τούρκων - Η Άλωση της πόλης το 1430
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.