Μενού
  • Α-
  • Α+

Πυρ και μανία κατά της Μυριέλλας Κουρεντή είναι η Κάτια Ταραμπάνκο, καθώς οι επιδώσεις της ηθοποιού στους στίβους μάχης του Survivor δεν είναι ικανοποιητικές για το μοντέλο. «Οταν έχουμε μια ομάδα η οποία πεινάει και προσπαθεί να κάνει το καλό για το κοινό σύνολο της ομάδας, πρέπει να αντιλαμβάνεται ποιος είναι ο αδύναμος κρίκος και να συμπεριφέρεται όπως πρέπει. Κουρασμένη από τι ήσουν Μυριέλλα; Πόσα run έτρεξες με το σκοινί εφόσον τα μετράτε κιόλας; Πόσες φορές κουβάλησες κάποιον; Πόσες φορές έχεις παίξει γενικά στους τελευταίους μας αγώνες και είσαι τόσο κουρασμένη; Θα μου πεις ότι είσαι δυόμιση μήνες, απόλυτα φυσιολογικό».

Συνέχισε λέγοντας: «Ομως Μυριέλλα μου θεωρώ ότι τρέχω πολύ παραπάνω από εσένα, ουρλιάζω πολύ παραπάνω από εσένα και δεν θα ήθελα να θεωρηθώ υπεράνω αλλά αυτό αισθάνομαι, αυτό μου λέει το σώμα μου, αυτό μου λέει η φωνή και αυτό μου λένε τα σημάδια μου».

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Υποψήφιος για 5η φορά ο Σπύρος Μαρτίκας - Κατσαούνης και Ασημίνα σε άγρια κόντρα

«Εχω καταλάβει ότι την νοιάζει απλά η παραμονή της στο παιχνίδι προκειμένου να κερδίσει κάτι δικό της που θέλει ή βασικά θα το πω και στα ίσα επειδή το έχω ακούσει… Θέλει να τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης ένα τραγούδι που έχει γράψει. Δεν την νοιάζει που δεν φέρνει πόντους, δεν την νοιάζει που είναι αντικειμενικά αδύναμος κρίκος, δεν την νοιάζει τίποτα και το έχω ακούσει», πρόσθεσε η Κάτια Ταραμπάνκο.

«Τη νοιάζει να τραγουδήσει ένα τραγούδι στο πάρτι της ένωσης. Έχω συζητήσει πάρα πολλές φορές μαζί της, έχω ανοίξει κουβέντες για να δω τι και πως, όχι… Είναι λες και μιλάω ώρες ώρες με ένα παιδί 10 χρονών! Όταν είμαι στο Survivor και πεινάω δεν έχω υπομονή να μιλήσω με 10 χρονών παιδί. Αλλιώς θα είχαμε δεκάχρονα γύρω μας που θα μας έφερναν και πολλούς παραπάνω πόντους εγγύηση».