Ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές θα δούμε απόψε στο Survivor. Η αρχή φυσικά θα γίνει με την είσοδο νέων παικτών στις δύο ομάδες. Δύο παίκτες θα ενσωματωθούν στην ομάδα των Διασήμων και άλλοι δύο σε αυτή των Μαχητών. Επίσης, ένα από highlights του επεισοδίου θα είναι και το πάρτι της ένωσης του τουρκικού Survivor, στο οποίο θα δώσουν το παρών και οι Έλληνες παίκτες.
Διαβάστε ακόμη: Survivor: «Κάνει τουλάχιστον 1.500 κοιλιακούς τη μέρα» - Αυτά είναι τα προφίλ των νέων παικτών του ριάλιτι
Όπως κάθε Κυριακή, όμως, έτσι και σήμερα θα υπάρχει αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας στο ριάλιτι επιβίωσης. Οι Διάσημοι και οι Μαχητές θα μπουν σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης, θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, όμως, μόνο μία ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει και να πάει στο συμβούλιο του νησιού χωρίς το παραμικρό άγχος.
Σύμφωνα με τα spoilers που έρχονται απευθείας από τον Άγιο Δομίνικο, η ομάδα που θα κερδίσει απόψε θα είναι αυτή των Μαχητών κι έτσι οι Διάσημοι θα αναγκαστούν να ψηφίσουν στο συμβούλιο του νησιού έναν συμπαίκτη τους προς αποχώρηση, αλλά και να διαγωνιστούν για την ατομική ασυλία. Όπως κάθε φορά φυσικά, οι νέοι παίκτες θα έχουν ασυλία για αυτή την εβδομάδα και δεν θα μπορούν να ψηφιστούν.
- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.