Μενού
  • Α-
  • Α+

Εκτός Survivor βρίσκεται πλέον η Μυριέλλα Κουρεντή η οποία ήταν αυτή που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό. Στο άκουσμα της απόφασης του κοινού αντίθετα με ότι συνέβαινε στις προηγούμενες αποχωρήσεις υπήρξε μια γενική... παγωμάρα με τους περισσότερους παίκτες, ακόμα και αυτοί με τους οποίους είχε κόντρα η Μυριέλλα, να δείχνουν σοκαρισμένοι από την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού.

Η ίδια η Μυριέλλα Κουρεντή στο άκουσμα της είδησης ξέσπασε σε κλάματα και με λυγμούς τόνισε πως: «πραγματικά αυτή τη στιγμή νιώθω τέλεια! Τέλεια, γιατί πραγματικά ήμουν ούτως ή άλλως πολλές φορες με το ένα πόδι να φύγω. Ο Απόστολος το είχε πει εξαρχής ότι θέλει να φτάσει μέχρι το τέλος. Τζο είναι ένα υπέροχο παιδί, που δεθήκαμε πάρα πολύ και δεν ήθελα να τη δω να αποχωρεί. Το Survivor ήταν ένα υπέροχο ταξίδι αλλά σήμερα το πρωί όταν ξύπνησα και πήγα μέσα στο δάσος να προσευχηθώ για να μείνει η Τζο μου βγήκε αβίαστα η φράση ''Τζον, σου έρχομαι''.

Για εμένα αυτό το κεφάλαιο κλείνει αλλά ανοίγει ένα άλλο, αυτό στην πραγματική ζωή που έχω αφήσει τα όνειρα μου. Θα αποχωρήσω χαρούμενη και ευτυχισμένη που θα επιστρέψω στους δικούς μου ανθρώπους και ας χάσω το πάρτι της ένωσης»! Στη συνέχεια αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της και με δάκρυα στα μάτια αποχώρησε από το συμβούλιο του νησιού.