Το MasterChef ήταν για ακόμη μία φορά συναρπαστικό με τους τρεις φιναλίστ του Green Award να είναι αντιμέτωποι με μία αρκετή δύσκολη δοκιμασία. O Νίκος ο Ιταλός, ο Πάνος και ο Νικήτας κλήθηκαν να αντιγράψουν το πιάτο του chef Τάσου Μαντή, το οποίο ήταν χέλι νωπό, καπνιστό χέλι και burger με χέλι.
Νικήτας και Νίκος «κονταροχτυπήθηκαν» για την πρώτη θέση. Νικητής του πολυπόθητου «πράσινου» επάθλου, που κέρδισε τις 10.000 ευρώ ήταν ο Νικήτας, ο οποίος στο άκουσμα του ονόματός του συγκινήθηκε.
«Όταν έσκασε και το τελευταίο 7άρι, καταλαβαίνεις ότι κερδίζεις είσαι έτοιμος να κλάψεις, να συγκινηθείς που με πήρε αγκαλιά ο Νίκος. Αλλά απότομα έρχεται μια πολύ μεγάλη χαρά μέσα μου γιατί ξέρω ότι τα λεφτά αυτά θα πιάσουν τόπο, δεν θα είναι σπατάλη και πιάνουν τόπο οι τόσες προσπάθειες. Όλα αυτά που μου έδωσαν οι δικοί μου άνθρωποι. Δεν είναι μόνο το έπαθλο, είναι η πορεία. Δεν το είχα στο μυαλό μου όλο αυτό το πράγμα σήμερα», δήλωσε ο Νικήτας μετά τη νίκη του.
- Ο δράκος της Θράκης: Ο ασύλληπτος serial killer που θεωρείται ο Έλληνας Zodiac
- Ο σοκαριστικός και μέχρι θανάτου βασανισμός του Ιλία Καρέλι στις φυλακές Νιγρίτας
- Χωρίζουν οι δρόμοι των Μαλέσκου - Κωνσταντάρα: Πού θα συνεχίσει ο καθένας
- FBI: Ιρανοί χάκερ «ξεγύμνωσαν» τον Διευθυντή - Διέρρευσαν στο ίντερνετ προσωπικές φωτογραφίες και emails
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.