Το πρωί του Σαββάτου (9/4) η Σίσσυ Χρηστίδου καλημέρισε τους τηλεθεατές του Χαμογέλα και Πάλι με απουσίες, όμως, από το πάνελ της εκπομπής αφού Ελένη Βουλγαράκη και Κωνσταντίνος Βασάλος δεν βρίσκονταν στο πλατό της εκπομπής.
«Καλώς ήλθατε στην παρέα μας. Να στείλουμε ένα μεγάλο φιλί στην Ελένη Βουλγαράκη που νοσεί από κορονοϊό, ήρθε και η δική της η σειράς και είναι σπίτι της, περαστικά», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.
Από το πλατό, όμως, απουσίασε και ο Κωνσταντίνος Βασάλος αν και η παρουσιάστρια δεν έκανε κάποια αναφορά σε εκείνον ούτε είπε κάτι σχετικό.
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Δύο κύματα κακοκαιρίας έρχονται στην Αττική: Πότε θα επηρεαστεί με ισχυρές βροχές και καταιγίδες
- Γκρεγκ Μποβίνο: Καρατομήθηκε ο «νοσταλγός της Γκεστάπο» από διοικητής της ICE, κατ' εντολή Τραμπ
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.