Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τρίτη συνεχόμενη βδομάδα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ψηφίστηκε ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από τους συμπαίκτες του στο Survivor. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, μάλιστα, επειδή δέχεται επίθεση από τους περισσότερου συμπαίκτες του στο Survivor, επέλεξε να περάσει στην αντεπίθεση, αναφέροντας πως δεν θα αφήσει κανέναν να τον κάνει να παρεκκλίνει από τον στόχο του.

Διαβάστε ακόμηSurvivor - Trailer: Κωνσταντίνος Εμμανουήλ εναντίον Μπλε - «Υπάρχει κακία και ζήλια, πάντα με υποβιβάζουν»

«Χθες με ψήφισαν όλοι παμψηφεί, πόσο σίγουρος ήμουν. Ήρθα στο Survivor να αφήσω τη δική μου ιστορία και να κάνω τη δική μου σχολή. Πραγματικά πεινάω, είμαι βρώμικος και δεν έχω το σκυλάκι μου, τη μαμά μου, τους φίλους κ.ά. και κοιτώ εδώ τα δέντρα και λέω ρε φίλε τι τους έχω φταίξει. Αγάπη τους έδωσα, τους έκανα μασάζ, τα μαλλιά. Τόση κακία απέναντί μου;

Ναι υπάρχει κακία γιατί τους ξεβράκωσα πάρα πολλές φορές στα ψέματα που λένε και στο τηλεοπτικό κοινό αλλά και σε εμένα και δεν θέλω με τίποτα να συμβιώνω με αυτούς τους ανθρώπους. Αλλά θα μείνω μέχρι το τέλος κι ας είμαι με τη χειρότερη ομάδα που θα μπορούσα να φανταστώ στο Survivor. Είμαι πολύ άτυχος. Θα παραμείνω και θα βάλω τα δυνατά μου. Θα ανταπεξέλθω γιατί έχω έρθει με σκοπό να βοηθήσω την οικογένειά μου» είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.