Στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Αλιφέρη. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως της είχε προταθεί από τον Νίκο Φώσκολο να υποδυθεί τη Βίρνα Δράκου στη Λάμψη.
«Μου είχε προταθεί ο ρόλος της Βίρνα Δράκου. Ήταν πάρα πολλές οι υποχρεώσεις μου κι εδώ και στο εξωτερικό με το θέατρο και ήταν αδύνατο να γίνει, ήταν καθημερινό. Μετά μπήκα στο “Καλημέρα Ζωή”, πολύ αργότερα. Είμαστε και κουμπάροι με τον Νίκο Φώσκολο. Με το Νίκο έχουμε ιστορία από τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου», είπε η Μαρία Αλιφέρη. Για το κίνημα metoo και τους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, η Μαρία Αλιφέρη είπε: «Ένα τεράστιο μπράβο στα παιδιά που τόλμησαν να εκθέσουν το θέμα. Αποτρόπαιες οι πράξεις αυτές. Θα μου επιτρέψετε όμως να καταδικάζω τις πράξεις και όχι τα πρόσωπα».
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Δύο κύματα κακοκαιρίας έρχονται στην Αττική: Πότε θα επηρεαστεί με ισχυρές βροχές και καταιγίδες
- Γκρεγκ Μποβίνο: Καρατομήθηκε ο «νοσταλγός της Γκεστάπο» από διοικητής της ICE, κατ' εντολή Τραμπ
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.