Μενού
  • Α-
  • Α+

Αρης Σοϊλέδης και Τάκης Καραγκούνιας, ζήτησαν συγγνώμη για τη συμπεριφορά που επέδειξαν τις προηγούμενες ημέρες και για τον άγριο τσακωμό τους, ωστόσο, η κόντρα στο Survivor συνεχίζεται και παίρνει κι άλλους η... μπάλα. Υστερα από τις εκατέρωθεν εξηγήσεις κι απολογίες, υπήρξε μεγάλη ένταση στην καλύβα, με την Σοφιάννα να κατακεραυνώνει τον Καραγκούνια για τη γενικότερη συμπεριφορά του.

«Τάκη, εγώ σε εκτιμούσα και ξέρεις πολύ καλά τι έκανες! Εμένα μη μου λες ναι, ναι, ναι… Μπορείς να μιλήσεις σαν μεγάλος άνθρωπος ή δεν μπορείς; Ρε γά** την ψήφο! Δεν με νοιάζει η ψήφος! Για τον χαρακτήρα σου μιλάω! Θες να σου πω τις κατάρες που έριχνες στον Κωνσταντίνο; Δεν ανέχεσαι την παρέα μας γιατί την ζηλεύεις! Γιατί δεν μπορείς να ανήκεις σε μια παρέα. Είσαι ακατάλληλος! Είσαι ακατάλληλος! Είσαι 50 χρονών και δεν κάνεις» είπε η Σοφιάννα με τους υπόλοιπους να την κρατάνε για να μην τον πλησιάσει.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο Καραγκούνιας βρίζει τον συμπαίκτη του λέγοντάς τον αλήτη: «Ποιος σε βρίζει, ρε; Ποιος σε βρίζει; Ο Αρης, που τον λες όλη την ημέρα αλήτη; Όλη την ημέρα τον λες αλήτη χωρίς ντροπή. Βρε πού*** άνθρωπε στον βωμό της τηλεθέασης».

Μιλώντας στην κάμερα ο Καραγκούνιας, είπε: «Αυτά όλα τα κάνεις γιατί έχεις αποκτήσει έπαρση από το κολλητάρι σου, τον Σοϊλέδη! Που έχει την μύτη εδώ πάνω, έχει καβαλήσει ένα καλάμι από δω μέχρι το διάστημα και νομίζει ότι κάτι κάνει! Για μαζευτείτε λίγο γιατί δεν βγήκατε τυχαία στον τάκο αυτή την φορά».