Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή ηθοποιός Άννα Κουρή μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ» για το ρόλο της Βάνας Δάγκα στην κλασική σειρά του ΑΝΤ1 «Οι Μεν και οι Δεν» με τον οποίο ταυτίστηκε στη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού, αλλά και για το κατά πόσο θα ήταν θετική σε ενδεχόμενο remake της σειράς, όπως έγινε με το Καφέ της Χαράς.

Διαβάστε ακόμη: Τζόυς Ευείδη: Είμαι της γενιάς που «κατάπινε» κακές συμπεριφορές και έλεγε «ευχαριστώ που έχω δουλίτσα»

«Η ταμπέλα της "Βάνας" για κάποια χρόνια με διασκέδαζε και ξέρω ότι από αυτή την υπέροχη σειρά έγινα γνωστή στο πλατύ κοινό. Νομίζω, όμως, ότι τώρα πια μετά από τις ασταμάτητες επαναλήψεις, μου έχει γυρίσει μπούμερανγκ. Με έχουν ταυτίσει με αυτό τον ρόλο και δεν μου δίνουν τη δυνατότητα να παίξω κάτι διαφορετικό ή άλλο είδος. Λίγες φορές έχω παίξει κάτι άλλο στην τηλεόραση, όπως στην "Ανατομία ενός Εγκλήματος" ή στον "Κόκκινο Κύκλο", όπου είχα πολύ καλές κριτικές, αλλά πάλι ξεχάστηκαν και υπερίσχυσε στη συνείδηση των παραγόντων ο ρόλος της “Βάνας”. Ευτυχώς που στο θέατρο έχω παίξει πολύ διαφορετικά πράγματα», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Κουρή. 

Δεν έκρυψε πως «θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς εξελίχθηκαν οι ήρωες μετά από 25 χρόνια. Και αν είναι να κάνω κάτι παρόμοιο, ας κάνω τουλάχιστον ακριβώς τον ίδιο ρόλο, δηλαδή τη συνέχεια της "Βάνας". Βέβαια δεν γίνεται να λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο γιατί η Ευείδη, ο Μάινας κι εγώ θα θέλαμε να γίνει, αλλά ο Χάρης όχι. Το είχε πει άλλωστε ότι του προτείνανε να κάνει ριμέικ όποια επιτυχημένη σειρά του ήθελε και δεν προτίμησε τους "Μεν και Δεν"».

Παρά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε η σειρά στα μέσα της δεκαετίας του ‘90, η Άννα Κουρή αποκαλύπτει πως οι πρωταγωνιστές δεν μπόρεσαν να βγάλουν πολλά χρήματα επειδή «Όταν ξεκινήσαμε τους "Μεν και Δεν" ήταν η αρχή της ιδιωτικής τηλεόρασης και οι αμοιβές ήταν μικρές, δεν ήμασταν και γνωστοί στο πλατύ κοινό, όποτε μας προσλάβανε με χαμηλό μισθό. Στα τρία χρόνια γίνανε κάποιες αυξήσεις, αλλά όταν ξεκινάς από χαμηλά, δεν μπορείς να φτάσεις πολύ ψηλά. Θα μπορούσαμε να βγάλουμε χρήματα μετά με διαφήμιση, αλλά δεν έτυχε . Μήπως μας πάρουν στον Λουμιδη που παίρνει ήρωες από παλιά σίριαλ που έχουν γράψει στην τηλεόραση;», αναρωτήθηκε η ίδια με μεγάλη δόση χιούμορ.