Επιστροφή στην κανονικότητα για τους παίκτες του Survivor, καθώς ο Ατζούν Ιλιτζαλί (και τα μεγάλα έπαθλά του) φεύγει και ο Γιώργος Λιανός έρχεται. Οπως βλέπουμε και στο trailer για το αποψινό (27/4) επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης οι ίντριγκες, αλλά και τα κλάματα δεν θα λείψουν. Μετά τις συνεχείς ήττες τους, στους «Μπλε» η ατμόσφαιρα παραμένει ηλεκτρισμένη, ενώ η κόντρα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ με τον Τάκη Καραγκούνια συνεχίζεται.
Διαβάστε ακόμη: Survivor: Κεραυνοί Σοφιάννας κατά Καραγκούνια για τον Αρη Σοϊλέδη
«Δεν έχω δει τόσο κακό παίκτη ποτέ. Όλοι έχουμε πρόβλημα με τον Τάκη. Σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε για τον διώξουμε από την ομάδα. Έχουμε βγάλει κάποιο πλάνο, θα το δούμε τις επόμενες μέρες», λέει ο Εμμανουήλ για τον συμπαίκτη του.
Οι δύο ομάδες πηγαίνουν στον στίβο μάχης προκειμένου να αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο θα περιλαμβάνει πασχαλινές αναμνήσεις από την οικογένεια και τους συντρόφους τους. Οι παίκτες ξεσπούν σε κλάματα στο άκουσμα του επάθλου, με τον Τάκη Καραγκούνια να λυγίζει σκεπτόμενος την απώλεια του πατέρα του.
- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.