Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι εντάσεις καλά κρατούν στην μπλε ομάδα στο επόμενο επεισόδιο του Survivor που θα προβληθεί το βράδυ του Σαββάτου (30/4) με τον Τάκη Καραγκούνια να φέρεται, σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, να έχει παρακαλέσει πάρα πολλά παιδιά της ομάδας να μην τον ψηφίσουν προς αποχώρηση. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Οι «Κόκκινοι» ζήτησαν το ρύζι τους πίσω και οι «Μπλε» έγιναν έξαλλοι - Το Twitter κατακεραύνωσε τον Ρουβά

Ο Άρης Σοϊλέδης σε συζήτησή του με τον Γιώργο Ταλάντσεβ, τη Μαίη Εμμανουηλίδου και τη Σοφιάννα Αβραμάκη, θα τους πει ότι ο Καραγκούνιας του ζήτησε να μην τον βάλουν υποψήφιο. «Σε παρακαλώ πάρα πολύ μη με βγάλετε υποψήφιο με τον Κωνσταντίνο γιατί θα φύγω άμα με βάλετε», θα αποκαλύψει ότι του είπε ο συμπαίκτης τους, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «τα 'χει κάνει πάνω του» με μια πιθανή υποψηφιότητα, κάτι που θα επιβεβαιώσει με τον τρόπο της και η Σοφιάννα αργότερα.   

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες θα δώσουν τον πρώτο αγώνα επάθλου της εβδομάδας με μια επίσκεψη στο πάρκο των μαϊμούδων στην Πούντα Κάνα του Άγιου Δομίνικου να είναι το μεγάλο έπαθλο για το οποίο θα αγωνιστούν Μπλε και Κόκκινοι. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA