Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μυριέλλα Κουρεντή μίλησε την Παρασκευή (29/4) στην εκπομπή Love It και στην Ιωάννα Μαλέσκου για τη συμμετοχή της στο Survivor, τη σχέση της με τον John Λυγνό, αλλά και τι ήταν αυτό που την τράβηξε στον Γιώργο Κατσαούνη, το περιβόητο φιλί στην πισίνα, όπως και για ποιο λόγο τελικά ξενέρωσε και αποστασιοποιήθηκε από εκείνον.

Διαβάστε ακόμη: Μυριέλλα Κουρεντή - Survivor: Όλη η αλήθεια για τον Γιώργο Κατσαούνη και τη σχέση της με τον John Λυγνό

«Αρχικά όταν μπήκε ο Άρης στο παιχνίδι, δε μου μετέφερε κάτι κακό από έξω. Μου είπε μόνο πως έξω έχει γίνει ντόρος με τον Κατσαούνη. Δεν πίστευε ότι τον γουστάρω και με ρώτησε αν όντως τον γουστάρω. Εγώ του έλεγα πως όντως νιώθω πράγματα. Αν νιώσω ότι ο άλλος που έχω απέναντί μου είναι αυθεντικός, θα με γοητεύσει χωρίς να κάτσω να σκεφτώ αν μου αρέσει η προφορά του, αν ταιριάζουν οι κόσμοι μας ή το οτιδήποτε. Στην πορεία ξενέρωσα με τον Γιώργο γιατί κατάλαβα ότι δεν ήταν αυτό το πράγμα που είχα δημιουργήσει στο κεφάλι μου και είχε και άλλα στοιχεία αντικρουόμενα. Εγω ήδη ένιωθα άσχημα, γιατί δε μου άρεσε που έβλεπα σχεδόν όλους τους συμπαίκτες μου να τους έχω απέναντί μου, επειδή όλοι ασχολούνταν με εμάς. Οπότε όταν μπήκε και ο Άρης και μου επιβεβαίωσε ότι γίνεται χαμός έξω με τον Κατσαούνη, εγώ ήδη είχα αρχίσει να απομακρύνομαι από τον Γιώργο», είπε χαρακτηριστικά η Μυριέλλα Κουρεντή.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο περιβόητο φιλί που είχαν δώσει στην πισίνα μετά τη λήξη ενός αγωνίσματος στις αρχές του παιχνιδιού λέγοντας πως ήταν κάτι αυθόρμητο από μεριάς της. 

«Υπήρξαν άπειρες φορές που είχα πιάσει τον Γιώργο και είχαμε πει πράγματα off camera. Το φιλί ήταν πολύ αθώο και αυθόρμητο για μένα. Δεν είχε τη βαρύτητα που απέκτησε στη συνέχεια», τόνισε η ίδια.

Εξήγησε δε ότι «Υπήρχε ο κανόνας οι δυο ομάδες να μην έρθουν κοντά σε καμία περίπτωση και να φανεί αυτό στην κάμερα. Όταν λοιπόν πήγαμε οι χαμένοι να μπούμε στην πισίνα για να καθαριστούμε, δεν είχαμε ιδέα ότι θα τραβάνε οι κάμερες. Δεν μπορούσες να προβλέψεις πότε γράφουν και πότε όχι. Όταν ήμασταν στην πισίνα με τον Γιώργο, εγώ νόμιζα πως δε γράφει καμία κάμερα και ξαφνικά συνειδητοποιώ ότι έρχεται ο Βαλάντης να μας κρύψει. Μετά με ρώτησε η Ευρυδίκη αν φιλήθηκα με τον Γιώργο στην πισίνα. Ήμουν πάρα πολύ έτοιμη να πάρω θέση και να πω ότι αυτό που έγινε ήταν αληθινό και νιώθω πράγματα για αυτό τον άνθρωπο. Δεν περίμενα ότι η κάμερα θα αρχίσει να γράφει. Εγώ δε θυμόμουν ότι είχα πει ότι είχα σχέση. Μου βγήκε αβίαστα όταν το είπα. Είχαν πιάσει άνθρωποι τον Γιώργο και του το είπαν ότι έχω σχέση».

Παραδέχτηκε πως αυτό που την τράβηξε στον Κατσαούνη ήταν ότι «Ο Γιώργος ήρθε σαν ιππότης μέσα σε ένα περιβάλλον που εγώ ένιωθα πάρα πολύ εχθρικά και πολύ άσχημα και ένιωσα ότι με προστατεύει, ένιωσα ότι έχω έναν άνθρωπο και ειδικά όταν προέρχεται από την απέναντι ομάδα και βλέπει πιο αντικειμενικά τα πράγματα».

Τέλος, αναφέρθηκε στην ξεχωριστή σχέση που έχει με τον John Λυγνό, επισημαίνοντας πως έχουν τρομερή χημεία και τους έχει φέρει κοντά η μουσική χωρίς, όμως, να τον βλέπει ούτε φιλικά ούτε ερωτικά. 

«Με τον Τζον έχουμε μία τρομερή ψυχική ένωση, είναι από αυτές τις περιπτώσεις που δεν ξέρω αν συμβαίνουν σε όλους τους ανθρώπους στη ζωή τους, να γνωρίσουν έναν άνθρωπο που να συμπληρώνει ο ένας τον άλλο, συναισθηματικά, εγκεφαλικά, να συμπληρώνει ο ένας τις φράσεις του άλλου. Μας ένωσε η τέχνη της μουσικής, αλλά το αποτέλεσμα της μουσικής μας προέρχεται από αυτή την τρομερή χημεία», είπε η Μυριέλλα Κουρεντή και κατέληξε πως «Για εμένα ο Τζον δεν είναι φίλος, δεν είναι ένας άνθρωπος που βλέπω 100% φιλικά, αλλά δεν είναι ούτε η σχέση μου. Και αν υπήρχε αυτή τη στιγμή ένας άνθρωπος στη ζωή μου, πιστεύω δεν θα μπορούσε να καταλάβει τη σχέση μας με τον Τζον».