Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Casa de Papel μπορεί να έκλεισε τον κύκλο του στο Netflix, ωστόσο μια νέα παραγωγή από την Κορέα έρχεται το επόμενο διάστημα, για να αντικαταστήσει το κενό που άφησε η συμμορία του Καθηγητή. Ο λόγος για την κορεατική εκδοχή της σειράς, η οποία είναι βασισμένη στο ίδιο σενάριο της ισπανικής, με ελάχιστες μετατροπές.

Διαβάστε ακόμη: The Crown: Η βασιλική οικογένεια απαγορεύει τα γυρίσματα της σειράς όπου μπορεί

Φυσικά στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε ηθοποιούς από τη Νότια Κορέα, ενώ η μεγαλύτερη διαφορά που εντοπίσαμε στο τρέιλερ που «έσκασε» την Παρασκευή (29/4) στο Netflix αφορά τις μάσκες που φορούν οι ληστές. Ξεχάστε τον Νταλί. Στην κορεατική εκδοχή η ομάδα του καθηγητή θα φορά μάσκες με το πρόσωπο του Yangban.

Πρόκειται για μια παραδοσιακή κωμική φιγούρα, την οποία φορούσαν ως μάσκα σε πανηγύρια για γιορτές στου δρόμους, με την δημιουργία της να αναζητείται στις αρχές του 12ου αιώνα μ.Χ. Ο Yangban ουσιαστικά «κορόιδευε» τους αριστοκράτες της εποχής και χρησιμοποιούνταν για να σατυρίσει διάφορες καταστάσεις.

Αυτό βέβαια που προκαλεί ερωτηματικά είναι το κατά πόσο ο κόσμος μπορεί να συνδέσει την «Τέλεια Ληστεία» με κάποια άλλη μάσκα πέρα από αυτή του Νταλί. Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα κορεατική σειρά του Netflix θα ανέβει στην πλατφόρμα στις 24 Ιουνίου, με τα σχόλια για την ώρα να μην είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA