Μενού
  • Α-
  • Α+

Απ' ότι φαίνεται η βασιλική οικογένεια δεν συμπαθεί καθόλου το The Crown και δεν χαίρεται καθόλου που ο νέος κύκλος έρχεται όλο και πιο κοντά στο σήμερα, ενώ ο έκτος θα συμπεριλάβει την ιστορία της Κέιτ Μίντλετον.

Διαβάστε ακόμη: H Josephine σε ρόλο παρουσιάστριας, οι Πρωταγωνιστές για Netflix κι η αποχώρηση έκπληξη από το Star

Όπως υποστηρίζει η πρώην editor του Vanity Fair και του The New Yorker και συγγραφέας του επερχόμενου βιβλίου "The Palace Papers: Inside the House of Windsor- the Truth and the Turmoil", Tina Brown, όχι μόνο δεν θα κάτσουν να δουν τη σειρά, αλλά θα εμποδίσουν και τα γυρίσματα, όποτε αυτό είναι στο χέρι τους. 

«Εάν είναι δυνατόν, σταματούν τα γυρίσματα του The Crown που γίνονται σε τοποθεσίες στις οποίες έχουν επιρροή. Για παράδειγμα, το Κολέγιο Ήτον αρνήθηκε να επιτρέψει γυρίσματα στον χώρο, πράγμα που έγινε ξεκάθαρα για λογαριασμό του πρίγκιπα Γουίλιαμ. Με αυτόν τον τρόπο δείχνουν τη δυσαρέσκειά τους και ξεκαθαρίζουν ότι δεν συμφωνούν με τη σειρά και πώς προσεγγίζει τα γεγονότα».

https://www.instagram.com/p/CSrgSYPj7U3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Παράλληλα, η Tina Brown αναφέρεται και στο ζεύγος Χάρι - Μέγκαν, λέγοντας πως «δεν νομίζω ότι (ο Harry) θα εγκρίνει τον τρόπο με τον οποίο θα απεικονιστεί η μητέρα του. Δεν ξέρουμε ακόμα τι θα δείξουν, αλλά οι ιστορίες για την Νταϊάνα είναι πάντα ανακριβείς». Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι η σειρά ετοιμάζεται για τον 5ο κύκλο που θα προβληθεί στις 22 Νοεμβρίου 2022 από το Netflix.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA