Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας έχουν καταστήσει σαφές με κάθε τρόπο ότι οι δυο τους είναι πολύ κοντά και η επαφή του θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά το Survivor. Μάλιστα δεν σταματούν να αγκαλιάζονται και αυτή τη φορά κόντρα σε όλους όσους του κατηγορούν ότι το κάνουν για τη δημοφιλία τους, οι δύο τους έδωσαν ένα καυτό φιλί μέσα στη θάλασσα λίγο μετά την νίκη των Μπλε στο αγώνισμα ασυλίας στο επεισόδιο της Κυριακής (22/5).
Διαβάστε ακόμη: Survivor - Μαρτίκας για Βρισηίδα: «Δεν το κρύβουμε, είμαστε μαζί» - Το Twitter αντέδρασε
Το ζευγάρι ωστόσο που έχει μπει και σε συζητήσεις για γάμο και παιδιά, έκανε το επόμενο βήμα και εξασφάλισε ένα φοινικόφυλλο για να στεγάσει τον έρωτά του. Για την ακρίβεια η Βρισηίδα κέρδισε στη δημοπρασία για την καλύβα του προσφάτως αποχωρήσαντα Τάκη Καραγκούνια, και πλέον θα μπορεί εκεί να περνά το χρόνο της με τον αγαπημένο της φαρμακοποιό.
- Ο σοκαριστικός και μέχρι θανάτου βασανισμός του Ιλία Καρέλι στις φυλακές Νιγρίτας
- Γιώργος Μπένος: «Δεν ονειρεύομαι μεγάλους ρόλους, αλλά ρόλους που να τσαλακώνομαι»
- Το δυσοίωνο σενάριο Γεραπετρίτη για τον πόλεμο, το νέο κόμμα του Φαραντούρη και οι φήμες για τον Ντίλιαν
- Χωρίζουν οι δρόμοι των Μαλέσκου - Κωνσταντάρα: Πού θα συνεχίσει ο καθένας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.