Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (8/6) από τον ΑΝΤ1 η ανανέωση της συνεργασίας του σταθμού με τον Γιώργο Παπαδάκη. «Ο Γιώργος Παπαδάκης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μέλη της οικογένειας του ΑΝΤ1 και είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ιστορία του σταθμού, αποτελώντας σταθερή αξία στο πρόγραμμά του. Ως παρουσιαστής της μακροβιότερης και πιο επιτυχημένης ενημερωτικής εκπομπής στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, του «Καλημέρα Ελλάδα», ο Γιώργος Παπαδάκης θα συνεχίσει να είναι στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης του ΑΝΤ1, συμβάλλοντας με την τεράστια εμπειρία του και το δημοσιογραφικό του εκτόπισμα στην άμεση, πλήρη και αμερόληπτη κάλυψη της επικαιρότητας στην Ελλάδα και τον κόσμο. Η ανανέωση της συνεργασίας του σταθμού με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή επισφραγίζει για άλλη μια φορά την αμφίδρομη σχέση εκτίμησης και εμπιστοσύνης».

Σύμφωνα με πληροφορίες το συμβόλαιο είναι διετές και ρητά διευκρινίζεται πως την πρώτη του χρονιά (σεζόν 22 – 23) που θα είναι και εκλογική θα είναι ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα». Στη δεύτερη χρονιά υπάρχει το ενδεχόμενο να περάσει πίσω από τις κάμερες σε επιτελική θέση στον τομέα της ενημέρωσης.

Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί και η μεταγραφή της Μαρίας Αναστοπούλου στο κανάλι του Αμαρουσίου η οποία θα αναλάβει χρέη συμπαρουσιάστριας του Γιώργου Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα». Ακόμη δεν έχει «κλειδώσει» η ώρα έναρξης και λήξης της μακροβιότερης ενημερωτικής εκπομπής της τηλεόρασης και αυτό θα εξαρτηθεί και από τις εξελίξεις στην πρωινή ζώνη του καναλιού με τις όπως όλα δείχνουν δύο διαδοχικές εκπομπές του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.