Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ασημίνα Ουστάλλι, την οποία το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στον τρίτο κύκλο του «MasterChef» του Star, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για την πλαστική επέμβαση που χρειάστηκε να κάνει, ενώ απάντησε και στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει κάνει ροζ βίντεο. 

Διαβάστε ακόμη: Ηλίας Μαμαλάκης: «Ο Ακης Πετρετζίκης είναι το αστέρι της μαγειρικής»

«Η επέμβαση πήγε καλά. Δόξα τω Θεώ αναπνέω καλά, πάρα πολύ καλή η γιατρός, δεν κατάλαβα τίποτα όταν σηκώθηκα από τη νάρκωση. Απελευθερώθηκα πλέον», δήλωσε ανακουφισμένη η Ασημίνα Ουστάλλι. 

Στη συνέχεια δεν έκρυψε πως στην αρχή είχε πλάκα όταν τη ρωτούσαν περί πλαστικών, αλλά τελικά κατάντησε εκνευριστικό. «Όταν έγραψαν πως είμαι αγνώριστη από τις πλαστικές, στην αρχή μου φάνηκε πάρα πολύ αστείο και γέλασα. Μετά μου έστελναν και με ρωτούσαν που έχω κάνει λίφτινγκ, χείλια και ζυγωματικά για να πάνε κι αυτοί. Εκεί νευρίασα γιατί ξαφνικά βρέθηκα να τα έχω αλλάξει όλα πάνω μου. Μόνο πλαστική στη μύτη έχω κάνει. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι το μαλλί μου που έχω να το βάψω ενάμιση χρόνο. Αυτό που αλλάζει τους ανθρώπους το 2022 είναι τα φίλτρα του Instagram. Εγώ τα χρησιμοποιώ», είπε χαρακτηριστικά. 

Τέλος, δεν έκρυψε πως δημοσίευμα που την ήθελε να έχει γυρίσει ροζ βίντεο ήταν αυτό που τη στενοχώρησε ακόμη περισσότερο. «Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν ότι, πέρα από τις πλαστικές, έγραψαν για μένα πως λόγω ενός ροζ βίντεο που έχει ανεβεί είχα άσχημη ψυχολογία και μάλιστα, έχω στεναχωρήσει και την οικογένειά μου. Έστειλα κατευθείαν μήνυμα στη σελίδα. Δεν θέλω ούτε να ντροπιάσω κανέναν ούτε να βάζουν το όνομά μου κάπου που δεν ισχύει. Δεν συμμετείχα σε ροζ βίντεο ποτέ και έχω και μια σχέση που προσβάλλεται από αυτό το πράγμα. Δεν είχα σκοπό να κινηθώ νομικά γιατί το κατέβασαν το θέμα και μου ζήτησαν και χίλια συγνώμη», τόνισε η Ασημίνα Ουστάλλι.