Μενού
  • Α-
  • Α+

Το απόλυτο ντέρμπι θα διεξαχθεί για την παραμονή στο Survivor αφού τέσσερις από τους πιο δημοφιλής παίκτες βρίσκονται στον τάκο αυτή την εβδομάδα.

Στο πρώτο συμβούλιο του Νησιού για αυτή την εβδομάδα, στον τάκο βρέθηκε ο πιο αδύναμος παίκτης αυτή τη στιγμή που είναι ξανά ο Σπύρος Μαρτίκας. Ο Άρης Σοϊλέδης κατάφερε να κατοχυρώσει με ευκολία την πρώτη ατομική ασυλία της εβδομάδας στο Survivor. Την Τρίτη η μπλε κι η κόκκινη ομάδα συναντήθηκαν ξανά για να αποφασίσουν τον παίκτη που θεωρούν πιο αδύναμο κι άρα τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Οι παίκτες ψήφισαν την Ασημίνα Χατζηανδρέου ως δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση, η οποία ναι μεν το περίμενε αλλά από την άλλη έδειξε πως φοβάται να αντιμετωπίσει τον Σπύρο, που έχει βγει υποψήφιος για έντεκα φορές.

Στο τρίτο συμβούλιο προέκυψαν άλλοι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor κι αυτοί ήταν ο Γιώργος Ταλάντσεβ και ο Στάθης Σχίζας που ισοβάθμισαν. Ουσιαστικά είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τόσο δημοφιλείς παίκτες να διεκδικούν την παραμονή τους στο παιχνίδι.