Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγο πριν το «Καλό Μεσημεράκι» ρίξει αυλαία για καλοκαίρι ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να κάνει ένα απολογισμό για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, την οποία χαρακτήρισε πολύ δυσάρεστη λόγω της επικαιρότητας που έτρεχε. 

Διαβάστε ακόμη: Τριαντάφυλλος κατά Μουτσινά: «Πάμε απέναντί του, να τον πετσοκόψουμε για να βάλει μυαλό»

«Θέλω να πω ότι ήταν μια πάρα πολύ δυσάρεστη σεζόν, για όλους εννοώ, το καταλαβαίνετε. Όχι, που κλείνουμε είναι το ευχάριστο. Ήταν δυσάρεστο που ήμασταν στον αέρα όλη αυτή τη σεζόν. Ήταν μεγάλη δυσκολία γιατί κάπως η πραγματικότητα ήταν λίγο ικανοποιητικά μαύρη. Θέλω να πω ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου - το εννοώ - σε όλη την ομάδα. Ευχαριστώ γιατί ήταν πολύ δύσκολο γι’ αυτό και του χρόνου θα μικρύνει σε διάρκεια η εκπομπή», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Με μεγάλη δόση χιούμορ, μάλιστα, εξήγησε πως «εγώ τα λέω αυτά μπας και κατέβω στο Φάληρο και τα θυμούνται. Γι’ αυτό και θα μικρύνει η ομάδα και θα φύγετε οι μισοί, πάρα πολύ ωραία».

«Θέλω σιγά σιγά να λέω τα ευχαριστώ μου στους ανθρώπους εδώ που πραγματικά όλο το χειμώνα πέρασαν πολύ δύσκολα, εννοώντας πάρα πολύ μεγάλη κούραση, δεν είναι εύκολο να βλέπετε αυτό το πανηγύρι, έχει προετοιμασία από τα παιδιά. Εγώ μόνο να βαφτώ, που δεν είναι και αυτό εύκολο», κατέληξε ο Νίκος Μουτσινάς.