Η Σταυρούλα Χρυσαειδή δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για το γεγονός ότι ο Νίκος Γιάννης αποχώρησε από το Survivor το βράδυ της Τρίτης (28/6), λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα έπρεπε να είχε αποχωρήσει κάποιος άλλος.
Διαβάστε ακόμη: Survivor - Στάθης Σχίζας κατά Μαίης Εμμανουηλίδου: «Στις εννιά του μακαρίτη άλλον βάλαμε στο σπίτι»
«Έμειναν άνθρωποι που δεν άξιζαν. Βλέπω ότι το κακό νικά το καλό. Μένουν άνθρωποι που κάνουν ψεύτικες παρέες και που τους συμφέρουν για να παραμείνουν στο Survivor και να πάνε στο Γαλάτσι που το έχουν τόσο άχτι όλοι τους. Φεύγουν άνθρωποι που έχουν ήθος, αξιοπρέπεια και μια καλοσύνη μέσα τους», είπε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή.
Δεν έκρυψε δε πως «Αυτά βλέπω και ξενερώνω. Δεν μπορώ να κάθομαι ούτε στον ίδιο χώρο μαζί τους, νιώθω ότι πνίγομαι και μια κακία να με κοιτά. Πραγματικά πέντε μήνες που είμαι εδώ, δεν μπορώ να συνυπάρχω ούτε στο ίδιο μέρος. Μόλις ανακοινώθηκε ότι αποχωρεί ο Νίκος Γιάννης, η Ασημίνα, ο Άρης και η Μαίη δεν κράτησαν καθόλου τα προσχήματα. Πανηγύρισαν κατευθείαν ότι πάμε τελικό».
- Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος που είχε ταυτοποιηθεί - Τα πρώτα του λόγια
- Ο Λαφαζάνης με τον Χαμενεΐ και το πρόβλημα του να μην μπορούμε να πιστέψουμε πια στα μάτια μας
- Το ψηφιακό κάτεργο του «έρωτα»: Υπάλληλος των 2 δολαρίων απαντάει στα μηνύματά σου στο OnlyFans
- Η Kάιλι Τζένερ όπως δεν την έχουμε ξαναδεί: Ποζάρει χωρίς φρύδια με τσιγάρο στο στόμα και σουτιέν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.