Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Νίκος Γιάννης αποχώρησε την Τρίτη (28/6) από το Survivor και στο αποψινό επεισόδιο σε συζήτησή του με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, ο Στάθης Σχίζας σχολίασε αρνητικά την αντίδραση της Μαίης Εμμανουηλίδου όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ποιος παίκτης αποχωρεί.  

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Σπύρος Μαρτίκας: «Η Βρισηίδα έρχεται με εισιτήριο χωρίς επιστροφή» - Τι είπε για τον Χρήστο Δάντη

«Πρέπει λίγο να σεβόμαστε και λίγο τη ψυχολογία του άλλου κι αυτόν που έφυγε. Είναι ένα μικρό πένθος όποιος φεύγει, πόσο μάλλον κοντά στην τετράδα, αλλά εγώ χθες είδα στα εννιά του μακαρίτη άλλον βάλαμε στο σπίτι. Πέρασε και δεν ακούμπησε, κάπως έτσι» είπε χαρακτηριστικά ο Στάθης στο Survivor.

«Χθες στο Συμβούλιο Αποχώρησης που έφυγε ο Νίκος Γιάννης μου έκανε πάρα πολλή εντύπωση η συμπεριφορά της Μαίης. Είχαμε συνηθίσει τόσο καιρό μία Μαίη πολύ μετρημένη στα λόγια της, πολύ ήρεμη. Χθες πριν το Συμβούλιο κατά τη δική μου άποψη είχε μια τεράστια έπαρση και σιγουριά για τη ψηφοφορία, ένα τρομερό φούσκωμα και δεν με έχει συνηθίσει έτσι. Ήταν συνεσταλμένη και χαμηλών τόνων. Χθες είδα μια Μαίη, που πρώτη φορά τη γνώρισα», τόνισε ο Στάθης Σχίζας.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA