Ο θάνατος της Ντίνας Κώνστα προκάλεσε θλίψη. Μάλιστα, η Εβελίνα Παπούλια, που έκανε δίπλα στη Ντίνα Κώνστα μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία στους «Δυο Ξένους» ως Μαρίνα Κουντουράτου έστειλε μήνυμα για την απώλειά της μέσω Instagram.
«Καλό ταξίδι Ντίνα μου! Για εμένα αυτή η φωτογραφία είσαι εσύ! Το καθαρό βλέμμα, το τσιγάρο στο χέρι, το καυστικό χιούμορ, την ντόμπρα προσωπικότητα! Σ' αγαπώ!!! Καλό ταξίδι όμορφη…. Με έμαθες τόσα πολλά! Σε ευχαριστώ!», έγραψε η Εβελίνα Παπούλια για τη Ντίνα Κώνστα ή αλλιώς τη Ντένη Μαρκορά των Δύο Ξένων.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.