Η Ντίνα Κώνστα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, σκορπίζοντας τη θλίψη τόσο στον καλλιτεχνικό κόσμο όσο και στους αμέτρητους θαυμαστές της που την αγάπησαν από τους ρόλους που ερμήνευσε σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο.
Διαβάστε ακόμη: Ντίνα Κώνστα: Επιθυμία της ήταν η αποτέφρωση, όχι η ταφή
Το «Σπίτι του Ηθοποιού» θέλησε να αποχαιρετήσει την αγαπημένη ηθοποιό μέσα από τη σελίδα του στο Facebook ανεβάζοντας μια αδημοσίευτη φωτογραφία της από το μακρινό 1966 - όταν εκείνη συμμετείχε στην Ελεύθερη Σκηνή - την οποία είχε τραβήξει τότε ο φωτογράφος όλων των μεγάλων σταρ, Κλεισθένης Δασκαλάκος.
«Καλό ταξίδι στην αγαπημένη και σπουδαία ηθοποιό, Ντίνα Κώνστα. Στην αδημοσίευτη μέχρι σήμερα φωτογραφία από τον Κλεισθένη, την βλέπουμε το 1966 στην Ελεύθερη σκηνή στην παράσταση "Αστική μυθολογία" (πασχαλινά παιχνίδια) του συγγραφέα Βασίλη Ζιώγα», ανέφερε η λεζάντα της φωτογραφίας που ήρθε στη δημοσιότητα για πρώτη φορά όπου βλέπουμε την Ντίνα Κώνστα σε πολύ νεαρή ηλικία.
- Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Οι πρώτες εικόνες εκτός φυλακής - Συνεχίζονται οι αντιδράσεις
- Ο Γιώργος Αλκαίος αποκαλύπτει: «Ο πατέρας μου με απήγαγε από την Αμερική με πλαστό διαβατήριο»
- Κάποιος στο Reddit είπε κάτι που δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ για το Παγκράτι
- Παναγοπούλου σε Πρετεντέρη: «Πού ήθελες να πάω, στο κόμμα της Καρυστιανού; Εγώ δε θα πάω»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.