Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Κούγιας στο Πρωινό, στο στόχαστρό του μπήκαν η Φαίη Σκορδά και ο Σπύρος Μπιμπίλας με την παρουσιάστρια να δυσανασχετεί την ώρα που ο Γιώργος Λιάγκας έλεγε πως το βίντεο του έφτιαξε τη μέρα. 

Διαβάστε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Φεύγει οριστικά από τον ΑΝΤ1 με STAR και ΣΚΑΪ να την πολιορκούν - Οι πιθανοί αντικαταστάτες της

«Επειδή συνήθως αυτοί οι λεγόμενοι δημοσιογράφοι της ελίτ της δημοσιογραφικής ειρωνεύονται παρουσιαστές και παρουσιάστριες πρωινών εκπομπών - γιατί εμείς μελετήσαμε πάρα πολύ τις συμπεριφορές συγκεκριμένων προσώπων - ανέδειξα το πώς επειδή εμφανίστηκε στην κ. Σκορδά ένας από τους δημιουργούς αυτής της σκευωρίας κατά Λιγνάδη, ο σκηνοθέτης Καραντζάς, την επόμενη μέρα, η ελίτ του υπουργείου Πολιτισμού όσον αφορά τους δημοσιογράφους, ανέδειξε αυτή την εκπομπή», ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας και συνέχισε:

«Μου έκανε εντύπωση που επειδή έλεγαν εις βάρος του κ. Λιγνάδη, ανέδειξαν την παρουσία του κ. Καραντζά στην εκπομπή της κ. Σκορδά. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι ειρωνεύονται καθημερινά, η κ. Ακρίτα ειρωνεύεται καθημερινά αυτές τις εκπομπές, και ειρωνεύονται και τους ανθρώπους που συχνάζουν σε αυτές τις εκπομπές και παρακολουθούν αυτές τις εκπομπές».

Όσον αφορά το κάλεσμα που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε πως «Από ό,τι είδα, μόνο τον Μπίμπιλα είδα, δεν είδα κανέναν άλλον. Κι  έναν άλλον κύριο που μου τον συνέστησαν ότι είναι ο Λάσκος. Πρόσφατα δεν επανεξελέγη ο κ. Μπιμπίλας; Με επιστολική ψήφο! Δεν είδα κανέναν από αυτούς που υπέγραψαν αυτή την επιστολή εδώ, έμεινε μόνος του ο κ. Μπιμπίλας. Θα νιώθει πολύ άσχημα. Δεν ήταν ψυχή εδώ πέρα. Από ό,τι είδα ήταν ο πρόεδρος και ο Γραμματέας».

Μετά την προβολή του βίντεο με τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια ο Γιώργος Λιάγκας είπε πως «Μου έφτιαξε τη μέρα. Δεν τον έχω ξαναδεί να γελάει τόσο πολύ», αλλά το σχόλιό του προκάλεσε την αντίδραση της Φαίης Σκορδά που τον ρώτησε: «Είναι αστείο;», χωρίς να θέλει να σχολιάσει οτιδήποτε σχετικά με όσα είπε για εκείνη. 

«Του φαίνεται αστείο γιατί λέει υπέγραψαν 353 και ήταν μόνο 2 απέξω. Τον ξαναείπε πάλι Μπίμπιλα. Είπε και για σένα», συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά να τον ρωτά: «Περιμένετε να απαντήσω;».

«Δεν θα απαντήσω για εμένα, θα απαντήσω σε κάτι το οποίο μάλλον ο κ. Κούγιας δεν το γνωρίζει και οι επιστήμονες του δικού του χώρου, γιατί προφανώς δεν παρακολουθεί τις δικές μας εκπομπές. Από ένα σημείο και μετά, η επικαιρότητα επειδή είχε να κάνει με θύματα και με ανθρώπους που ήθελαν να μιλήσουν, άλλαξε η σκαλέτα όχι μόνο αυτής της εκπομπής, άλλαξε το περιεχόμενο πολλών εκπομπών και από τη μαγειρική και τα ζώδια -που δεν τα υποτιμώ σε καμία περίπτωση, ίσως κάποιες εκπομπές να είχαν γλέντι και χορό- επειδή άλλαξε η καθημερινότητά μας, άλλαξε η ζωή μας με τον κορονοϊό, με όλα αυτά που γίνονται και προσαρμόστηκαν αυτές οι εκπομπές μέχρι και σήμερα σε μια άλλη καθημερινότητα. Γι’ αυτό τον λόγο εγώ έκανα συνεντεύξεις που δεν είχα κάνει τόσα χρόνια. Φιλοξενήσαμε στην εκπομπή τον κ. Τσαφούλια, τον κ. Δεληβοριά, τον κ. Καραντζά σε ένα άλλο πλαίσιο, χωρίς να πηγαίνει στοχευμένα για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Δεν ήταν προσωποποιημένα για τον πελάτη του», επεσήμανε η Φαίη Σκορδά.