Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε την Παρασκευή (8/7) στην εκπομπή «Love It» - μεταξύ άλλων - για τις εντάσεις μεταξύ των παικτών μέσα στο Survivor, την αντίδραση της συντρόφου του, Μαρίας Αντωνά την ώρα της ανακοίνωσης του μεγάλου νικητή, ενώ εξήγησε για ποιο λόγο δεν ακολούθησαν τα υπόλοιπα παιδιά σε βραδινή έξοδο μετά τη λήξη του μεγάλου τελικού.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Στάθης Σχίζας: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νίκη - «Αυτό το έπαθλο κρύβει μέσα του πολλές κακουχίες»

«Όταν περνάς όλες αυτές τις δυσκολίες, σε στιγμές έντασης, ίσως να ξεφεύγεις από τα όριά σου. Υπήρχαν λάθη, αλλά δεν έγιναν με σκοπό να βλάψω ή να προσβάλω κάποια προσωπικότητα», τόνισε ο Άρης Σοϊλέδης. 

Όσον αφορά το βλέμμα της Μαρίας Αντωνά, ο ίδιος εξήγησε πως δεν έκρυβε σε καμία περίπτωση κακία προς τον Στάθη ή τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.  

«Όταν ο άνθρωπός σου, ο οποίος σου λείπει έξι μήνες έχει φτάσει στον τελικό σε ένα παιχνίδι μέσα στο οποίο έχει περάσει όσα έχει περάσει, έχει δεχθεί όλα αυτά που έχει δεχθεί και έχει φτάσει μέχρι εκεί και ακούς πως δεν είναι ο νικητής, τι περιμένεις; Αν η Μαρία χοροπηδούσε και γελούσε δεν θα σχολιαζόταν χειρότερα;», αναρωτήθηκε ο Άρης και συνέχισε:

«Οπότε είχε μια πολύ φυσιολογική αντίδραση και επειδή γνωρίζω πολύ καλά την Μαρία, όσο κανένας άλλος, καταλαβαίνω ότι αυτό το ύφος, το βλέμμα της δεν είναι κακία, δεν είναι θυμός. Είμαι σίγουρος ότι έψαχνε να βρει εμένα να δει πώς θα αντιδράσω. Σε καμιά περίπτωση η Μαρία δεν κοιτούσε έτσι τον Στάθη ή την Αλεξάνδρα. Έχουμε μάθει σαν ζευγάρι βλέπουμε πάντα το καλό. Ποτέ δεν έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που βλέπουν το κακό. Χαιρόμαστε με τη χαρά του άλλου».

Ακόμα εξήγησε πως λόγω κούρασης δεν ακολούθησαν με τη Μαρία τα υπόλοιπα παιδιά για ποτό μετά τη λήξη του μεγάλου τελικού του Survivor αν και εκείνος αρχικά το είχε προτείνει. 

«Εγώ είμαι αυτός που είχα πει να βγούμε το βράδυ του τελικού, αλλά ήθελα να περάσω τις πρώτες μας ώρες με τη Μαρία - ουτε καν είδα συγγενείς - και αποφασίσαμε να πάμε στο σπίτι να ηρεμήσουμε. Το βράδυ του τελικού δεν κοιμήθηκα, είχα πολύ άγχος, δεν κοιμήθηκα». 

Τέλος, θέλησε να ξεκαθαρίσει μια και καλή το όλο θέμα που είχε προκύψει με τη Σοφιάννα ύστερα από τα σχόλια του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ.   

«Η ιστορία με τη Σοφιάνα ξεκίνησε από μια τρολιά του Κωνσταντίνου. Όταν ξέσπασε ο ντόρος μαζεψα όλη την ομάδα μου και τους ρώτησα όλους έναν έναν αν έχει δει κάτι ανάμεσα σε μένα και τη Σοφιάννα. Όλοι είπαν "όχι" εκτός από τον Κωνσταντίνο που μου είπε ότι τα λέει αυτά τρολαριστικά. Του εξήγησα ότι πάω για γάμο και καταστρέφει την οικογένειά μου και ότι δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα», επεσήμανε ο Άρης Σοϊλέδης.