Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Στρατής Χατζησταματίου, ο «Μανόλης» του «Σασμού» βρέθηκε καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής «Alpha Τώρα» λίγες μέρες μετά το φινάλε της πρώτης σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Alpha και έδωσε spoiler για όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της δεύτερης σεζόν της σειράς που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός - Μαρία Τζομπανάκη: Η «Καλλιόπη» συμφώνησε για την επόμενη σεζόν και συνεχίζει «με άχτι»

«Θεωρώ ότι αυτός ο ήρωας έχει περάσει από πάρα πολλά στάδια με το πώς διαχειρίζεται αυτό το μυστικό. Ξεκίνησε από τον φόβο, έφτασε σε σημείο να μισεί τον δολοφόνο και να συνηθίζει να ζει τη ζωή του με αυτό μυστικό, χωρίς να ξέρει τι να κάνει. Τα ψυχικά μας όρια δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε με μια απόφαση που έρχεται από το μυαλό. Δεν είναι κάτι που το λέει εύκολα, ήταν μια ακραία στιγμή. Η ευαισθησία είναι το χαρακτηριστικό που τον κάνει να ξεχωρίζει από τους άλλους χαρακτήρες. 

Στα νέα επεισόδια ο «Μανόλης» θα καταλάβει ότι έκανε μεγάλο λάθος και θα το μετανιώσει πολύ. Μέσα από αυτό θα δημιουργηθούν διάφορες καταστάσεις και συμβάντα, θα ξεσπάσει ένας πόλεμος και θα είναι αμήχανος το πώς θα το διαχειριστεί. Θα μάθουμε του χρόνου ποιος σκότωσε τον Αγγελο. Μετά από αυτόν τον θάνατο ξεκινάει ένας πόλεμος στο χωριό. Δεν είναι οι δυνάμεις, οι σκοτωμοί, η βεντέτα θα είναι αμφίδρομοι. Η ιστορία κλιμακώνεται, θα έχει πολύ ενδιαφέρον» αποκάλυψε ο Στρατής Χατζησταματίου