Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι καυγάδες ανάμεσα στην Ντένη Μαρκορά (Ντίνα Κώνστα) και τη Φλώρα Μπαρμπαρίτσα (Χρυσούλα Διαβάτη) στην κλασική πλέον σειρά του Mega «Δύο Ξένοι» έγραψαν ιστορία και 40 μέρες μετά τον θάνατο της Κώνστα, η Διαβάτη μίλησε στην εφημερίδα Espresso για τη συνεργασία τους στη σειρά, αλλά και τα σχέδια που έκαναν να ξανασυνεργαστούν.  

Διαβάστε ακόμη: Αμίνα Χακίμ - My Style Rocks: Αποκάλυψε πως έχει καρκίνο - Το μήνυμα που έστειλε

«Τόσο η Ντίνα, όσο κι εγώ είμαστε δύο ηθοποιοί της παλιάς στόφας, που αυτοσχεδιάζαμε. Ταιριάξαμε απόλυτα στους Δύο Ξένους, η χημεία ήταν εντυπωσιακή και φαίνεται ακόμα και σήμερα, που έχει περάσει μια δεκαετία. Όλη αυτή η χημεία βγήκε βέβαια, κατόπιν σκληρής δουλειάς πάνω στους χαρακτήρες των σεναρίων. Τη σειρά δεν την έβλεπα ούτε τότε, ούτε τώρα. Δεν βλέπω σειρές που παίζω, γιατί είμαι της άποψης πως αφού το έχω κάνει, το ξέρω. Άρα γιατί να καθίσω να το ξαναδώ;», δήλωσε η Χρυσούλα Διαβάτη.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι οι περισσότερες από τις ατάκες τους ήταν δικές τους και όχι του σεναριογράφου: «Ήταν έξυπνος, ήξερε ότι έχουμε μια πείρα χρόνων στην πλάτη μας και θα προσθέταμε καλά στοιχεία στη σειρά του. Μην ξεχνάτε ότι ήμασταν ηθοποιοί παλαιότερης γενιάς. Δεν είμαστε σαν τους τωρινούς. Δεν βλέπετε τις παλιές ελληνικές ταινίες και τους αυτοσχεδιασμούς που έκαναν, πόσο υπέροχοι ήταν; Ο Ψαθάς κάποτε μου είπε ότι οι ίδιοι οι παλιοί ηθοποιοί διαμόρφωναν με τις ατάκες τους την τελική μορφή του έργου. Ήταν έξυπνοι και ταλαντούχοι».

Τέλος, η Χρυσούλα Διαβάτη αποκάλυψε πως ένα χρόνο πριν οι δυο τους σχεδίαζαν να ξανασυνεργαστούν. «Δεν εξαρτιόταν από εμάς το αν θα συνεργαστούμε ξανά, δεν ήμασταν επιχειρηματίες. Δεν μας ξαναπρότειναν ποτέ. Τελευταία φορά που μιλήσαμε με τη Ντίνα ήταν πέρυσι. Σχεδιάζαμε να κάνουμε κάτι από κοινού στο θέατρο. Τελικά, δεν ευοδώθηκε κι ίσως είναι απωθημένο αυτό. Θα ήταν σπουδαίο να συνεργαστούμε ξανά. Γιατί δυστυχώς, έφυγε η Ντίνα, θα φύγω κι εγώ σε λίγο και θα τελειώσει ο κύκλος αυτός», είπε χαρακτηριστικά η Χρυσούλα Διαβάτη.