Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ενόχλησή της έδειξε το πρωί της Πέμπτης (8/9) η Κατερίνα Καινούργιου για τα σχόλια της Σταματίνας Τσιμτσιλή νωρίτερα στο «Happy Day» και αφορούσαν όσα είχε πει η ίδια στη «Super Κατερίνα» την Τετάρτη (7/9) για τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με αφορμή την εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας. Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου είχε πει - μεταξύ άλλων - στη χθεσινή εκπομπή:

Διαβάστε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της - Η πρώτη ανάρτηση με τη φουσκωμένη κοιλιά

«Τον Βασίλη με την Κωνσταντίνα εγώ τους είχα γνωρίσει. Τότε έκανα παρέα με την Κωνσταντίνα που ήμασταν στον Alpha όλοι μαζί. Τότε η Κωνσταντίνα είχε μια άλλη σχέση με έναν κύριο, εγώ ήμουν με τον Βασίλη, Βγαίναμε έξω πολλές φορές και για καφέ… Προς Θεού, για να μην παρεξηγηθώ ποτέ η κοπέλα δεν τον είχε κοιτάξει περίεργα ή ο Βασίλης εκείνη. Η σχέση τους έγινε πολύ αργότερα. Τότε δεν περίμενα ότι θα έχει αυτή την εξέλιξη, αλλά ήμουν και εγώ σε μια άλλη σχέση και ήμουν πολύ καλά που δεν με ενδιέφερε. Χαίρομαι γιατί έχω μοιραστεί κάποιες στιγμές με αυτόν τον άνθρωπο και θέλω να είναι καλά. Η Κωνσταντίνα πάντα ήθελε να κάνει παιδιά. Και ο Βασίλης ήθελε να κάνει οικογένεια».

Σήμερα Πέμπτη η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε τα λόγια της Κατερίνας Καινούργιου λέγοντας: 

«Έβλεπα λίγο αυτή τη συζήτηση που έγινε με αφορμή την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και τη σχέση με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και ένιωσα λίγο άβολα, παιδιά. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε. Θεωρώ ότι η Κατερίνα Καινούργιου που είναι ένα κορίτσι που έχει προχωρήσει τη ζωή της κι όπως είπε, δεν ήταν για εκείνη η πιο σοβαρή της σχέση, τι χρειάζεται να επικοινωνήσει αυτές τις λεπτομέρειες, όπως το ότι δεν τον ήθελε ο πατέρας της;

Κατ’ αρχήν, αν έχει μία τέτοια διαφωνία ο πατέρας σου, δεν μένεις τρία χρόνια με έναν άνθρωπο. Εγώ πιστεύω ότι η Κατερίνα το είπε όντως αυθόρμητα και είμαι σίγουρη ότι με τον τρόπο της ίσως κατάλαβε πως δεν ακούστηκε πολύ ωραίο. Επειδή είναι ένα κορίτσι που τιμά τις επιλογές της και όλοι είχαμε παρελθόν πριν τον άνθρωπο με τον οποίο κάναμε οικογένεια. Εμείς αυτή τη στιγμή θέλουμε το παρόν και το μέλλον να είναι ο άνδρας που διαλέξαμε. Όταν τελειώνει μία ιστορία το να λες ότι δεν τον ήθελε η μάνα σου, η ξαδέρφη σου δεν χρειάζεται. Σέβεσαι τις επιλογές σου γιατί με έναν άνθρωπο έχεις υπάρξει δύο, τρία, πέντε χρόνια μαζί».

Μέσα από τη «Super Κατερίνα» η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε στα παραπάνω σχόλια της Σταματίνας Τσιμτσιλή χωρίς να κρύψει ότι τη στενοχώρησαν.  

«Θέλω να πω κάτι που με στεναχώρησε. Θα το πω γιατί δεν μου αρέσει να τα κρατάω. Χθες που σχολίασα εγώ το γεγονός, πραγματικά παρόλο που η σχέση μου με τον Βασίλη ήταν πολύ γνωστή, το έκανα με τόση χαρά μέσα από την καρδιά μου. Πραγματικά χαίρομαι που ο ένας βρήκε τον άλλον, φαίνονται ότι είναι ευτυχισμένοι. Ξέρω ότι η Κωνσταντίνα ήθελε να δημιουργήσει οικογένεια, δεν ήταν τόσο καριερίστα. Πραγματικά ήθελε να κάνει οικογένεια και το έλεγε από μικρή. Πάνω στον αυθορμητισμό μου είπα "Α θα το ακούει ο μπαμπάς μου, δεν τον ήθελε". Αυτά μπορεί να συμβούν στις οικογένειες. 

Μίλησα τόσο ωραία και ξαφνικά σήμερα στεναχωρήθηκα με την πρωινή εκπομπή το "Happy Day" που έμειναν σε αυτό το κομμάτι. Μίλησα τόσο ωραία από την καρδιά μου και έμειναν και σχολίαζαν τόση ώρα – το λέω με σεβασμό – αν εγώ έκανα καλά και αν έχει ενοχληθεί η οικογένεια και που άρεσε και που δεν άρεσε. Πραγματικά μπορεί να ήταν και λάθος μου που το είπα έτσι στον αέρα, το είπα τελείως αυθόρμητα. Το να γίνει αυτό θέμα σήμερα και να μείνουν σε κάτι που μπορεί να ήταν φάουλ μου, επί δέκα λεπτά να ασχολούμαστε με κάτι τέτοιο, παιδιά, με ενόχλησε, θα το πω στεναχωρήθηκα γιατί σαν άνθρωπο με ξέρουν και τα παιδιά της εκπομπής και η Κωνσταντίνα και ο Βασίλης και ο κόσμος.

Πραγματικά καμία κακή πρόθεση δεν είχα, το είπα μέσα από την καρδιά μου. Μη μένετε στα αρνητικά - γενικώς θέλω να το πω αυτό - αν θέλετε να κάνετε θέματα, να μένετε στη θετική πλευρά και στην καλή διάθεση. Το είπα αυθόρμητα. Μην μένετε στα αρνητικά σας παρακαλώ πάρα πολύ, ειδικά σε τόσο χαρμόσυνα γεγονότα», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.