Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κατερίνα Διδασκάλου βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (10/9) στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο», την επαγγελματική της πορεία, τον έρωτα και τα παιδιά της. Αναφορικά με τον ρόλο της στη νέα σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο» είπε πως υποδύεται μία ηγουμένη σε μοναστήρι, τονίζοντας πως είναι ένας ρόλος κόντρα με την ίδια, καθώς είναι άνθρωπος «κοσμικός». Εκεί ήταν και το σημείο, που έκανε μια πολύ μεγάλη αποκάλυψη, μιας και τόνισε ότι για να μπορέσει να τον αποδώσει με τον αντίθετο τρόπο.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ποσό - μαμούθ ζητά ο Γιώργος Αγγελόπουλος για να πει το «ναι» στον Ατζούν Ιλιτζάλι

Η Κατερίνα Διδασκάλου είπε χαρακτηριστικά πως όταν διάβασε το σενάριο της σειράς και μίλησε και με τον σκηνοθέτη, αποφάσισε πως για να μπορέσει να αποδώσει τον ρόλο της, πρέπει να κλειστεί σε μοναστήρι για τουλάχιστον μία εβδομάδα: «Το έκανα στο Ρέθυμνο στην Αγία Ειρήνη και ήταν μία μαγική εμπειρία από όλες τις απόψεις γιατί αντιμετώπισα μία ανοιχτή αγκαλιά, καθόλου έναν κλειστό και φοβισμένο κύκλο, μία ηγουμένη, πολύ φωτεινό άνθρωπο με πυγμή» προσέθεσε.

Η ηθοποιός μίλησε και για τον ρόλο της στις «Αγριες Μέλισσες», όπου υποδυόταν τη Μυρσίνη, έναν αμφιλεγόμενο χαρακτήρα, που ωστόσο αγαπήθηκε πολύ από το κοινό αναφέρει πως «ο κόσμος τελικά έχει ένα πολύ καλό ένστικτο ως θεατής, είτε για την τηλεόραση είτε για το θέατρο». Όσον αφορά τα τρία χρόνια που πέρασε σε αυτή τη σειρά, τόνισε: «Ήταν υπέροχα! Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι απάντηση σε προσευχές, ως σκηνοθέτης. Τον ευχαριστώ πραγματικά πάρα πολύ γιατί ήμουν η πρώτη του επιλογή σε έναν ρόλο που μου έδωσε πολύ όμορφες στιγμές και ερμηνείες».